Quantcast

http://picasion.com/

Ιερέας με το βιτριόλι - Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη φυλακή

Μετά την αλλαγή του κατηγορητηρίου σε απόπειρα ανθρωποκτονίας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Να βάλει τέλος στη ζωή του επιχείρησε χθες ο ιερέας από την Ημαθία, ο οποίος επιτέθηκε με βιτριόλι στους ιεράρχες της Ιεράς Συνόδου τον περασμένο Ιούνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα newpost.gr ο ιερέας σώθηκε από άλλο κρατούμενο, που είναι στο ίδιο κελί. Ο ιερέας μετά την αλλαγή του κατηγορητηρίου σε βάρος του σε απόπειρα ανθρωποκτονίας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση»

Μιλώντας στην ιστοσελίδα ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο επιβεβαίωσε την είδηση για την απόπειρα αυτοκτονίας.

«Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Αρνείται την τελευταία εβδομάδα να λάβει την φαρμακευτική αγωγή που πρέπει και για αυτό το λόγο έφθασε στο σημείο να κάνει την απόπειρα και να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ως δικηγόρος του ιερέα μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ότι είναι νομικά εφικτό για να συγκληθεί το δικαστικό συμβούλιο όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να παραμείνει η αρχική κατηγορία που ήταν βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ