Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (22/11 - 28/11)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Όταν οι δύο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν Τετράγωνο, όπως και γίνεται αυτή την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι δεν λείπουν οι επικοινωνιακές γκάφες και υπερβολή! Τα λόγια θα βγαίνουν αβίαστα με υπέρμετρη επιπολαιότητα, βιασύνη και ανώριμη ανεμελιά, με αποτέλεσμα να ξεφεύγουν και πληροφορίες που δεν θα έπρεπε ή που θα μπορούσαν να μας εκθέσουν! Η τόλμη και το ρίσκο στον τρόπο σκέψης και έκφρασης , θα μας ωθήσουν να πάρουμε πρωτοβουλίες που κάποτε μπορεί να μας φαινόντουσαν ιδιαίτερα τολμηρές! Οι προσκλήσεις, οι προτάσεις θα πέφτουν «βροχή», όμως η ασυνέπεια θα δημιουργεί και αυτή από την πλευρά της την αναμενόμενη νευρικότητα. Ποιοι επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή – Δία και πρέπει να «συμμαζευτούν» στα λόγια και στις επικοινωνίες τους; Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.



♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, επιτέλους ανάσα θα πεις αυτή την εβδομάδα, αφού το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου! Οι μέρες σου γίνονται πιο κεφάτες, επικοινωνιακές, προχωράς σε νέα σχέδια, είσαι πιο κοινωνικός και βλέπεις και πάλι πιο χαρούμενες εξελίξεις να κοσμούν την καθημερινότητά σου! Ιδανική περίοδος για να θέσεις σε εφαρμογή νέα πλάνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι ιδανική για να λύσεις διαφωνίες και για να δεις πιο ανάλαφρα κάποιες καταστάσεις που σε απογοήτευσαν το περασμένο χρονικό διάστημα. Μία νέα γνωριμία θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπαίνουν τώρα στα σκαριά νέα σχέδια και νέες συμφωνίες, μπορείς να καλύψεις τα κενά της τελευταίας περιόδου και να νιώσεις ανακούφιση! Στα οικονομικά συνεχίζει το κλίμα να είναι απαιτητικό και εσύ βρίσκεσαι αγχωμένος.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο του Τοξότη και από αυτή την θέση σε βοηθούν να βρεις λύσεις σε παρελθοντικά ζητήματα που σε ταλάνισαν. Στα οικονομικά σου γίνονται τώρα συζητήσεις που σε βοηθούν να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις. Η ψυχολογία σου βελτιώνται σημαντικά και σπουδαίο ρόλο σε αυτό θα παίξει, η δική σου διάθεση να εκφραστείς και να μοιραστείς τα εσώψυχά σου! Στα αισθηματικά σου οι προοπτικές είναι καλές, αφού υπάρχουν εξελίξεις που σε γεμίζουν με πάθος, ερωτισμό και ικανοποίηση. Καλό είναι ωστόσο από την πλευρά σου να μην παρασυρθείς σε ζήλειες και κτητικότητες γιατί δεν θα σε βγάλουν πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι προοπτικές είναι καλές, αφού υπάρχουν εξελίξεις που σε γεμίζουν με πάθος, ερωτισμό και ικανοποίηση. Καλό είναι ωστόσο από την πλευρά σου να μην παρασυρθείς σε ζήλειες και κτητικότητες γιατί δεν θα σε βγάλουν πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συνεχίζεις να έχεις άγχος ή δεν υπάρχουν οι συνθήκες που εσύ θα θελες και αυτό σε πιέζει. Στα οικονομικά ωστόσο αναμένεται αυτή την εβδομάδα να λύσεις εκκρεμότητες

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο του Τοξότη και από αυτή την θέση φωτίζουν και υποστηρίζουν την καλύτερη πορεία των σχέσεών σου! Μπαίνεις σε ένα διάστημα που τονώνονται οι εικοινωνίες σου με τα άτομα που αγαπάς, μοιράζεσαι τις σκέψεις, τις ιδέες και τις ανησυχίες σου και βρίσκονται πιο εύκολα λύσεις. Η επιθυμία σου για συντροφικότητα ικανοποιείται στο μέγιστο βαθμό και κατανοείς καλύτερα από κάθε άλλη φορά ότι κανείς δεν μπορεί να είναι μόνος, αλλά η ενότητα δίνει δύναμη

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για συντροφικότητα αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα είναι επιβοηθητική για θέματα σχέσεων όπου τώρα μπορούν να βρεθούν λύσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πιο όμορφο το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή! Χαρούμενες ειδήσεις και συναντήσεις, σπάνε τον πάγο που υπήρχε το τελευταιο διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συνεχίζεις να έχεις έντονο στρες και να κάνεις υπερπροσπάθεια για να καλύψεις τα κενά και τις ζημιές της περιόδου. Στα οικονομικά σου οι συνθήκες είναι ευνοϊκές ενώ βλέπεις αύξηση του εισοδήματος μέσω κάποιου έκτακτου εσόδου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη θα σε βοηθήσουν αυτή την εβδομάδα να αποφορτιστείς από το στρες και να βάλεις την καθημερινότητά σου σε ένα καλύτερο στάδιο! Ζητήματα που αφορούν την εργασία σου μπαίνουν τώρα σε μία πιο ήρεμη περίοδο και κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό των δραστηριοτήτων σου! Ψυχικά και Σωματικά νιώθεις πιο δυνατός ενώ οι μέρες σου είναι χαρακτηριστικά πιο ήρεμες με την ζεστασιά και την αγάπη των οικείων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της και μπορείς αυτό το διάστημα με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου ή που είσαι μαζί του σε σχέση, να κάνετε την ζωή σας και την καθημερινότητά σας πολύ πιο όμορφη. Χαλαρές δραστηριότητες σας φέρνουν πιο κοντά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η περίοδος είναι θετική γιατί βάζεις ένα καλύτερο πλάνο σε όλα όσα πρέπει να γίνουν και ηρεμούν οι τεταμένες συνθήκες που υπήρχαν το τελευταίο διάτημα. Στα οικονομικά σου είσαι ακόμα κάτω από πίεση!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, επιτέλους χαμόγελο ξανά από αυτή την εβδομάδα για σένα, και πράγματι αυτό το έχεις πολύ ανάγκη. Ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν το πέρασμά τους στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη και από αυτή την θέση προσφέρουν ευκαιρίες για γέλιο, χαρά, έρωτα, δημιουργικότητα και πιο χαρούμενες εξελίξεις. Διαθέτεις την έμπνευση και το μεράκι να κάνεις νέα πράγματα! Τα φλερτ δεν λείπουν, απεναντίας σου δίνουν την σπιρτάδα που χρειάζεσαι για να νιώθεις φλογερός !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έρχεται επιτέλους τόνωση και σε αυτό θα βοηθήσουν ο Ήλιος και ο Ερμής από τον τοξότη. Οι μέρες είναι ιδανικές για ερωτισμό, όμορφα ραντεβού, ωραίες επικοινωνίες και φαίνεται ότι ικανοποιείσαι στο μέγιστο βαθμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να είσαι δημιουργικός αλλά να βλέπεις και καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά σου είσαι ικανοποιημένος αυτή την εβδομάδα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, ώρα να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα προσωπικά και να δεις βελτίωση στις συνθήκες της ζωής σου! Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, να λύσετε διαφωνίες, να κουβεντιάσετε για ζητήματα που σας προβλημάτισαν και να βρείτε από κοινού λύσεις. Οι μέρες σου είναι αρκετά πιο χαρούμενες, δημιουργικές, ερωτικές και αισθάνεσαι ότι ένα μεγάλο βάρος έχει φύγει από πάνω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει μία όμορφη ατμόσφαιρα, δίνεις και παίρνεις συναίσθημα αυτή την εβδομάδα ενώ αναπτύσσονται και συναισθήματα ζεστασιάς και οικειότητας κι αυτό σε γεμίζει πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι παραγωγική, παρόλο που ακόμα φαίνεται ότι είσαι αρκετά αγχωμένος με την έκβαση κάποιων εργασιακών υποθέσεων

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, μία επικοινωνιακή εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου και φαίνεται ότι την απολαμβάνει στο μέγιστο βαθμό! Ο Ήλιος και Ερμής κάνουν το πέρασμά τους στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη και από αυτή την θέση σε βοηθούν να ανακτήσεις την εξωστρέφειά σου και να γεμίσουν οι μέρες σου με ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις και μηνύματα. Αξιοποίησε τις όμορφες ιδέες σου , πες αυτά που έχεις στο μυαλό σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα βρεθείς χαμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να μοιραστείς τις σκέψεις, τις ιδέες σου αλλά και για να προσεγγίσεις το άτομο που έχεις στην καρδιά σου και να έχετε μία όμορφη συζήτηση που θα σας φέρει πιο κοντά !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου είναι στάσιμες αυτή την εβδομάδα, όχι όμως αρνητικές. Πιο εύκολα θα πάρεις τις απαντήσεις που θες, ή και θα έχεις τις επαγγελματικές επικοινωνίες που θα σε βοηθήσουν! Τα οικονομικά είναι ακόμα αρκετά ασταθή και οι συνθήκες απαιτητικές.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, μετά την ταραχώδη εβδομάδα της Σεληνιακής Έκλειψης, τώρα μπορείς να χαλαρώσεις και να βρεις σταδιακά τους ρυθμούς σου! Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη σε βοηθούν κατά την διάρκεια της εβδομάδας να έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις για τα οικονομικά σου, ενώ θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά μέσα από τις εξελίξεις που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου και σου προσδίδει σθένος, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, αξιοποίησε θετικά αυτές τις ιδιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα φέρνει τις κατάλληλες ευκαιρίες για ένα ρομαντικό ραντεβού το οποίο και θα σε συναρπάσει. Ο Άρης από το ζώδιο σου φουντώνει το ερωτικό σου πάθος και σε κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικό στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες αυτή την εβδομάδα και θα καταφέρεις επιτέλους μετά από καιρό να βρεις τις ισορροπίες σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, μπαίνουμε στην περίοδο των γενεθλίων σου επομένως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα και σιγά – σιγά βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου και την διάθεση σου! Οι μέρες σου είναι γεμάτες επικοινωνίες, αισιοδοξία, μεγαλόπνοα σχέδια και όμορφες συζητησεις οι οποίες και σε συναρπάζουν! Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και αυτό σου δίνει την άνεση να μπορείς να περάσεις πιο καλές στιγμές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι συνθήκες είναι καλές, για να πάρεις την πρωτοβουλία μίας επικοινωνίας ή και για να πεις αυτά που αισθάνεσαι! Τα ερωτικά σου ένστικτα είναι ισχυρά και παθιασμένα, όμως προσπαθείς να αποφύγεις ερωτικές ιστορίες που ξέρεις ότι θα οδηγήσουν σε κακοτοπιές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου παρόλο που έχεις υποστεί ανατροπές και αλλαγές σχεδίων φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου και να νιώσεις καλύτερα. Τα οικονομικά σου είναι πιο άνετα και αυτό σε βοηθά να μπορέσεις να κάνεις και μία αγορά που την ήθελες καιρό!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, από αυτή την εβδομάδα είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στα επαγγελματικά σου και προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμοτητες που σε άφηναν πίσω. Με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Τοξότη, είσαι φανερά πιο εσωστρεφής αυτό το διάστημα, ενώ λαμβάνεις και ειδήσεις όπου σε κάνουν ιδιαίτερα καχύποπτο και επιφυλακτικό! Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει το μήνυμα οτι διανύεις μία περίοδο απολογισμού, όπου πρέπει να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος προκειμένου να πας παρακάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου δεν σε αφήνει παραπονεμένο στα αισθηματικά , αφού αυτο που θέλεις μπορείς να το έχεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε. Καλό είνα ωστόσο να μην λειτουργείς τόσο καχύποπτα και επιφυλακτικά απέναντι σε ένα πρόσωπο που σου έχει δείξει τα πραγματικά του αισθηματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η περίοδος είναι ιδανική για να παρθούν τελικές αποφάσεις σε ζητήματα που σε προβλημάτιζαν. Τα οικονομικά σου που έχουν περάσει απο χίλια κύμματα, βρίσκονται σε πιο πλεονεκτική θέση αυτές τις μέρες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, επιτέλους ανακτάς την κοινωνική σου διάθεση και είσαι πιο χαμογελαστός και ανάλαφρος. Ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο του Τοξότη και από αυτη την θέση τονώνουν πολύ τις φιλικές σου επαφές ενώ οι ειδήσεις, τα μηνύματα και οι συναντήσεις της περιόδου σε βοηθούν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε όνειρα και σχέδια που κάνεις για την πορεία σου! Τα επαγγελματικά συνεχίζουν να είναι ένας τομέας που είσαι πολύ ενεργός και μαχητικός αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου για μία ακόμα φορά παίζεις ανάμεσα στην φιλία και στον έρωτα και δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις μέσα σου το τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις να γίνει. Ίσως τα συναισθήματά σου στην παρούσα φάση αρνείσαι να τα παραδεχθείς και στον ίδιο σου τον εαυτό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι δυναμικός, αποφασιστικός και έτοιμος να εφαρμόσεις δραστικές αποφάσεις για να πάνε κάποια πράγματα παρακάτω. Στα οικονομικά σου συνεχίζουν οι αστάθειες και οι ανησυχίες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, από αυτή την εβδομάδα που ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο του Τοξότη, εσύ είναι φανερό ότι θέτεις υψηλούς στόχους κα τονώνονται οι φιλοδοξίες σου! Τα επαγγελματικά σου είναι ο βασικός τομέας που επικεντρώνεσαι αυτή την περίοδο και έχεις συζήσεις, επαφές που σε βοηθούν να κατακτήσεις κάτι που το ήθελες πραγματικά πολύ! Οι φίλοι αλλά και το προσωπο που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε σχέση, είναι στο πλευρό σου δειχνόντάς σου την αγάπη τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου διανύεις μία όμορφη περίοδο, όπου με το άτομο που σε ενδιαφέρει καταφέρνεις να είσαι φίλος αλλά και εραστής (η ερωμένη). Οι επιθυμίες σου εκπληρώνονται και αρχίζεις να σκέφτεσαι περισσότερο την μελλοντική προοπτική με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη τα επαγγελματικά σου θα έχουν μία πολύ καλή εξέλιξη και πορεία. Τώρα βάζεις στόχους τους οποίους και κατακτάς. Στα οικονομικά σου παρόλο που υπάρχει άγχος βρίσκονται λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ