Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Πέλλας

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, γεγονός που ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Ο κ. Στάμκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον του κόσμου, τονίζοντας πως έχει μεγάλες πιθανότητες να το περάσει σαν απλό κρύωμα λόγω του εμβολιασμού. Ο Δήμαρχος Πέλλας αισθάνθηκε χθες μια αδιαθεσία και κάνοντας το τεστ βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγο πριν κάνει την τρίτη -αναμνηστική- δόση του εμβολίου.

«Να μην ανησυχείτε - έχω πάνω από 85% πιθανότητα να το περάσω σαν απλό κρύωμα. Θεωρώ ότι το οφείλω στα εμβόλια και σας παρακαλώ να μην αργείτε να τα κάνετε κι εσείς», υπογράμμισε ο κ. Στάμκος.

«Ήρθε η ώρα να χτυπήσει και τη δική μου πόρτα ο κορωνοϊός. Θα αναγκαστώ να μείνω μακριά από το Δημαρχείο για λίγες μέρες, αλλά ελπίζω ότι θα είμαι σύντομα κοντά στους συνδημότες και τους συνεργάτες μου.

Δεν μου έχει ξανατύχει όλα αυτά τα χρόνια να υποχρεωθώ να λείψω 10 μέρες από το δήμο αλλά η τεχνολογία μας βοηθάει να δουλεύουμε και από το σπίτι.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές.
Να μην ανησυχείτε -έχω πάνω από 85% πιθανότητα να το περάσω σαν απλό κρύωμα. Θεωρώ ότι το οφείλω στα εμβόλια και σας παρακαλώ να μην αργείτε να τα κάνετε κι εσείς.

Να είμαστε πάντα καλά!»

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου:

H πιθανότητα να μην έρθουμε σε επαφή με τον κορωνοϊό είναι σχεδόν μηδενική. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε καλά προστατευμένοι, όλοι και όλες, για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Έτσι συνέβη και με τον Δήμαρχο μας, Γρηγόρη Στάμκο, που χθες, Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία, έκανε αμέσως τεστ, διαπιστώθηκε θετικός και για τις επόμενες ημέρες θα επικοινωνεί με τις υπηρεσίες μας μέσω τηλεδιασκέψεων από το σπίτι.

Είναι πλήρως εμβολιασμένος αλλά δυστυχώς νόσησε λίγο πριν κάνει την αναμνηστική δόση.

Περαστικά Δήμαρχε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ