Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, γεγονός που ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Ο κ. Στάμκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον του κόσμου, τονίζοντας πως έχει μεγάλες πιθανότητες να το περάσει σαν απλό κρύωμα λόγω του εμβολιασμού. Ο Δήμαρχος Πέλλας αισθάνθηκε χθες μια αδιαθεσία και κάνοντας το τεστ βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγο πριν κάνει την τρίτη -αναμνηστική- δόση του εμβολίου.
«Να μην ανησυχείτε - έχω πάνω από 85% πιθανότητα να το περάσω σαν απλό κρύωμα. Θεωρώ ότι το οφείλω στα εμβόλια και σας παρακαλώ να μην αργείτε να τα κάνετε κι εσείς», υπογράμμισε ο κ. Στάμκος.
«Ήρθε η ώρα να χτυπήσει και τη δική μου πόρτα ο κορωνοϊός. Θα αναγκαστώ να μείνω μακριά από το Δημαρχείο για λίγες μέρες, αλλά ελπίζω ότι θα είμαι σύντομα κοντά στους συνδημότες και τους συνεργάτες μου.
Δεν μου έχει ξανατύχει όλα αυτά τα χρόνια να υποχρεωθώ να λείψω 10 μέρες από το δήμο αλλά η τεχνολογία μας βοηθάει να δουλεύουμε και από το σπίτι.
Σας ευχαριστώ θερμά όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές.
Να μην ανησυχείτε -έχω πάνω από 85% πιθανότητα να το περάσω σαν απλό κρύωμα. Θεωρώ ότι το οφείλω στα εμβόλια και σας παρακαλώ να μην αργείτε να τα κάνετε κι εσείς.
Να είμαστε πάντα καλά!»
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου:
H πιθανότητα να μην έρθουμε σε επαφή με τον κορωνοϊό είναι σχεδόν μηδενική. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε καλά προστατευμένοι, όλοι και όλες, για να αποφύγουμε τα χειρότερα.
Έτσι συνέβη και με τον Δήμαρχο μας, Γρηγόρη Στάμκο, που χθες, Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία, έκανε αμέσως τεστ, διαπιστώθηκε θετικός και για τις επόμενες ημέρες θα επικοινωνεί με τις υπηρεσίες μας μέσω τηλεδιασκέψεων από το σπίτι.
Είναι πλήρως εμβολιασμένος αλλά δυστυχώς νόσησε λίγο πριν κάνει την αναμνηστική δόση.
Περαστικά Δήμαρχε!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Νικόλας της παλιάς γειτονιάς του κέντρου της Βέροιας.
-
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου 2026 στο Μακροχώρι, όταν ΙΧ παρέσυρε και χτύπησε πεζή.
-
Σάλος έχει προκληθεί στα social media, μ' ένα βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και τρεις ημέρες και απεικονίζει έναν ηλικιωμένο άνδρα, να έχει ...
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/01) στον κυκλικό κόμβο του Μακροχωρίου, προκαλώντας αναστάτωση σε
-
Ο Δήμος Βέροιας τίναξε στον αέρα την μπάνκα της Αποκριάς - Θα γίνει πανικός με μεγάλη παρέλαση με άρματα, πάνω από 2.000
-
Επεισοδιακή σύλληψη 30χρονου άνδρα τα μεσάνυχτα της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου 2026 στη Βέροια, από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού
-
LSD, ecstasy και εκατοντάδες χαπάκια εντόπισε η Δίωξη Στη σύλληψη ενός 48χρονου σε χωριό έξω από τη Βέροια, προχώρησαν
-
Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Σωματείο Κομμωτών και
-
Το έργο θα αγγίξει τα 14.000.000 ευρώ - Θα γίνει κοντά στα Δικαστήρια
-
Η Αλεξάνδρεια, η Ημαθία και ο ΠΑΟΚ πενθούν - Ο πόνος είναι βουβός, αλλά η μνήμη τους θα παραμείνει ζωντανή



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.