Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Ελ Αραμπί» της Βέροιας και ο Μαρινάκης που «κάρφωσε» τον Κούγια

Kataskopos speaking

Είναι φοβερό το συναίσθημα να βλέπεις τη Βέροια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2. Και να σκεφτεί κανείς πως τρία χρόνια πριν, αυτή η ομάδα είχε σβήσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και τρέχαμε 200 άτομα στην Ελιά μπας και βρούμε λύση στο αδιέξοδο που είχε περιέλθει. Ο Δερμιτζάκης φιλοδόρησε με τρία γκολ τον Βαζάκα, ο οποίος έχασε με σχετική ευκολία. Η Βέροια ήταν εξαιρετική. Να την πιεις στο ποτήρι! Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, είχε σωστή αμυντική λειτουργία, δημιούργησε φάσεις και είχε θέληση για τη νίκη. Μετά το 3-0, κατέβασε στροφές, σεβόμενη και τον αντίπαλό της.

Tα επόμενα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ Β' εκτός και με Τρίκαλα εντός είναι πολύ σημαντικά. Αν πάρουμε από 4 έως 6 βαθμούς, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με βλέψεις πρωταθλητισμού. 

Ρε εσείς, αυτός ο Πασάς τι έχει πάθει φέτος; Σεληνιάστηκε! Δεν εξηγείται αλλιώς. Μέσα σε 3 αγωνιστικές έχει πετύχει 4 γκολ και συνεχίζει με σπασμένα φρένα. Αυτός έτσι όπως το πάει, θα ξεπεράσει σε τέρματα και τον Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού.

Εντύπωση μου έκανε η ήττα της Λάρισας μέσα στον ΟΣΦΠ Β'. Πίστευα πως ο Μαρινάκης θα κλείσει το μάτι στον Κούγια, που είναι κολλητός του και καίγεται για την άνοδο. Anyway, μπερδεway που λένε και στο χωριό μου. 

Καλό ξεκίνημα έχει κάνει και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Έχει «δύο στα δύο» και πάει για πρωταθλητισμό. Δεν είναι τυχαίο που πήγε στους «16» του κυπέλλου (μας νίκησε μέσα στη Βέροια με 0-1) και πάει τρένο για τους «8», αφού κληρώθηκε με τον Άγιο Νικόλαο, μια αδύναμη ομάδα από την Κρήτη. 

Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Έχει πολύ δρόμο ακόμη. Χρειάζεται προσήλωση, πειθαρχία και focus σε κάθε παιχνίδι. Αν ο Δερμιτζάκης το έργο το πάει «λάου-λάου», τότε θα δούμε ωραία πράγματα στο μέλλον. Προς το παρόν, χαμηλά τη μπάλα, σκληρή δουλειά και προσήλωση στους στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ