Quantcast

http://picasion.com/

«Έφυγε» ο Γιώργος Σιούτης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και γνωστός έμπορος

Μεγάλη δόξα του Βεροιώτικου ποδοσφαίρου - Συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ
Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο Γιώργος Σιούτης. Εξαιρετικά αγαπητός και πάντα χαμογελαστός, ο Σιούτης υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Βέροιας τη δεκαετία του 70', ενώ άφησε το στίγμα του και στον εμπορικό κόσμο της πόλης με το κατάστημα γουναρικών και δερμάτινων ενδυμάτων. Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, ώρα 15:30 στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων (η σωρός θα βρίσκεται στο ναό από τις 15:00).


Συλλυπητήριο μήνυμα ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια

Με ανάρτηση στα social media η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια αποχαιρέτησε τον Γιώργο Σιούτη. Το συλλυπητήριο μήνυμα:

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που αγάπησε και τίμησε τη φανέλα της Βασίλισσας του Βορρά. Ο Γιώργος Σιούτης ήρθε στη Βέροια το 1973 με μεταγραφή από τον Μακεδονικό Σιάτιστας. Το Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας μας. Αγωνίστηκε στη Βέροια μέχρι το 1983, έχοντας συνολικά 202 συμμετοχές, 181 στη Β’ και 21 στην Α΄Εθνική, πετυχαίνοντας 41 γκολ! Μετά το τέλος της σπουδαίας ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Γιώργος Σιούτης έμεινε για πάντα στην πόλη μας. Από πρότυπο αθλητή, έγινε πρότυπο οικογενειάρχη και επιχειρηματία. Στην οικογένεια του εκλιπόντος, τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά, σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια».



7 σχόλια:

  1. Καλο παραδεισο κυριε Γιώργο...

    Συλλυπητήρια στην οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του καλο ταξίδι ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Α ΚΩΝ/ΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό παραδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφυγε κι ο Γιωργος των νεανικων μας χρονων. Τον θαυμασαμε σαν ποδοσφαιριστη αρχικα και μετα αφου "εδεσε" με την κοινωνια της Βεροιας σαν ανθρωπο , επαγγελματια , οικογενειαρχη. Θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του. Δεν θα τον ξεχασουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίος τύπος ο Κ. Σιουτης. Φυσιογνωμία που άφησε μια ολόκληρη εποχή πίσω του και ποδοσφαιρικά αλλά και επαγγελματικά. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kir giorgo euxome na ise kala eki ou tha pas k ime siguros giati i psixi su itan gemati apo agaoi k xamogelo.uxes mia euesthisia pu ligoi to gnorizan. Tha mu lipsis eki pano pu wriskomastan kathe kiriaki. Tha se thimame panta me sewasmo k agapi. Giorgos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ