Quantcast

http://picasion.com/

Δυνατός αέρας προκάλεσε ζημιές σε κατάστημα στο κέντρο της Βέροιας

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου στην Πλατεία Αγίου Αντωνίου. Ένας πολύ δυνατός αέρας ήταν η αιτία να «ξηλώσει» την σκαλωσιά και τον μουσαμά που είχε στηθεί στην υπό ανέργεση καφετέρια που θα ανοίξει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, από το ατύχημα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ούτε σοβαρές υλικές ζημιές. Άμεσα τα συνεργεία έπιασαν δουλειά, προκειμένου να επαναφέρουν την σκαλωσιά στο σημείο που βρισκόταν πριν. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:





15 σχόλια:

  1. Οι μισοί βεροιωτες ανοίγουν καφετέριες να σερβίρουνε καφέ στους άλλους μίσους πο τα ξύνουν -η απόλυτη παρακμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παρακαλω να πας στον οφθαλμιατρο (χαχαχα) δεν ακους φαινεται τον Αδωνη και τα εγκαινια που κανει συνεχεια σε επιχειρησεις "παραγωγης" οπως στην Λαρισα που ειναι επιχειρηση "πωλησης" εργαζομενων-στελεχων....αναπτυξη σουπερ...ολοι μαζι ξανα ψηφιζουμε Κουλη...και ειδικοτερα Αδωνη για να μπαινουν μπουλντοζες σε ολη την χωρα....ΝΟΙΩΘΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΡΕΦΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Αυτός τουλάχιστον ανοίγει ένα μεγάλο μαγαζί. αυτοί που έχουν μιά τρύπα με δύο καθίσματα ; Τι περιμένουν ; να ζήσουν με μιά τρύπα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο το να ζούσαν με κάποια ενσωματωμένη τους τρύπα, καλύτερα να ζούν με μία τρύπα με δύο καθίσματα.

      Διαγραφή
    2. Αχ παλικάρι μου. Μην αναφέρεσαι σε τρύπες γενικά και αόριστα. Μια τρύπα, μπορεί να θρέψει λόχο ολόκληρο. Οσα βγάζει μια τρύπα τη βδομάδα, ενίοτε τα βγάζεις εσυ το χρόνο. Μια τρύπα, μπορεί να ειναι κοφτήριο. Ρωτα να μάθεις. Εξαρτάται απο την ποιότητα του προϊόντος που σερβίρει. Συγκινήθηκα τώρα ρε συ.

      Διαγραφή
  3. Ο καπετάνιος αγαπά την θάλασσα η το καράβι του?:μη μου πεις τα ψάρια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η πόλη εχει πεθάνει και δεν το ξέρει.
    Φτώχεια. Ζήλια. Μιζέρια. Δεν φέρνει χρήμα από έξω εκτός των λίγων κονσερβοποιειων.
    Συνταξιούχοι. Δημόσιοι υπάλληλοι και πορευόμαστε ακάθεκτοι για το φαλιμέντο. Ποια καφετέρια είναι αυτή; Η 257η; Στην υγειά μας ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζάμπα διαφήμιση
    Ωραίος ο τύπος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΚΑΛΩΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ. ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!
    ΑΣ ΑΝΑΨΟΥΝ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετσι κι αλλιως η πολη κατεστραμενη ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ που αναφέρεσαι συνέχεια στα μεγάλα μαγαζιά ντροπή σου... Όλοι προσπαθούν να βγάλουν ένα μεροκάματο να ζήσουν την οικογένεια του!! Εγώ λέω να κλείσουν τα μεγάλα μαγαζιά για να δουλεύουν τα μικρά!!!έτσι και αλλιώς τα μεγάλα θα στα κλείσει ο Άδωνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο οι εμβολιασμένοι στεναχωρήθηκαν. Τους υπόλοιπους μας αφήνει αδιάφορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευτυχως δεν υπηρχε τραυματισμος.τι φαγωνεστε για αδωνη,καφετεριες και τα ρεστα,το γραφειο του συριζα να επεφτε σκαλωμενοι ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ καλα ειναι να μην αγαπας τοσο πολυ γιατι θα παθεις κατι και αλοιμονο μας μετα τι θα γινει χωρις εναν διαφορετικο σωστο και εντιμο

      Διαγραφή
  11. Άλλο ένα ελεύθερο πεζοδρόμιο, άλλη μία ελεύθερη γωνία περιπάτου θα κατακλυστεί από τραπέζια και καρέκλες. Άλλη μία περίπτωση που οι πεζοί θα κατεβαίνουν στο δρόμο για να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο. Και μην πεταχτεί κανένας καλοθελητής και πεί ότι δεν είναι έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ