Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωργιάδης: Με click away μπορούν να ψωνίζουν οι ανεμβολίαστοι χωρίς rapid test

«Δεν έπαψε ποτέ να ισχύει αυτή η μέθοδος»
Σε ισχύ τίθενται από αύριο Σάββατο 6 Νοεμβρίου τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας για τους ανεμβολίαστους, σύμφωνα με τα οποία θα μπορούν να εισέρχονται σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, χώρους εστίασης (και εξωτερικούς), εμπορικά καταστήματα και κομμωτήρια μόνο με την επίδειξη αρνητικού μοριακού test ή rapid test. Τι γίνεται όμως με όσους δεν επιθυμούν να κάνουν test αλλά θέλουν να αγοράσουν κάτι από ένα εμπορικό κατάστημα; Σε παρέμβασή του σε εκπομπή του OPEN, ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης διευκρίνησε πως αυτό μπορεί να γίνει, αντί με τη φυσική παρουσία στο κατάστημα, με την μέθοδο του click away, κάτι που όπως είπε δεν έπαψε ποτέ να ισχύει.

«Αν δεν μπουν στο κατάστημα δεν χρειάζεται να κάνουν rapid test. Μπορούν να παραγγείλουν είτε διαδικτυακά είτε τηλεφωνικά και να παραλάβουν αυτό που αγόρασαν από την πόρτα του μαγαζιού», επισήμανε, προσθέτοντας πως «Αν κάποιος πελάτης δεν θέλει ούτε να κάνει rapid test ούτε να “ασχοληθεί” με κανένα από τα μέτρα, μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του χωρίς να μπει στο κατάστημα. Έξω, σε ανοιχτό χώρο, δεν απαγορεύεται να είναι χωρίς rapid test, στον εσωτερικό χώρο πρέπει να το έχεις. Είναι μία επιλογή που μπορεί να υπάρχει και σε κανονικές συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ