Quantcast

http://picasion.com/

Καραμίχος: «Οι ηθοποιοί που ασχολούνται με τα νούμερα τηλεθέασης γίνονται δυστυχείς»

Τον Γιώργο Καραμίχο υποδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στον «Ήλιο», για τη διεθνή του καριέρα αλλά και την αγάπη που τρέφει στα παιδιά του. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και κατά πόσο η αλλαγή προβολής στην ώρα της σειράς του ΑΝΤ1 τον ανησύχησε από άποψη τηλεθέασης καθώς από τις 8 μεταφέρθηκε στις 5:30 το απόγευμα. «Δεν ασχολούμαι με τα νούμερα. Τον προγραμματισμό του καναλιού τον έχουν αναλάβει άλλοι οπότε δεν μπορώ να αναλάβω ευθύνες που δεν μου αναλογούν» τόνισε.

Άλλωστε, ο Bεροιώτης καλλιτέχνης θεωρεί πως όσοι συνάδελφοί του ασχολούνται με τα νούμερα τηλεθέασης καταλήγουν να ζουν μία δυστυχισμένη ζωή. «Οι ηθοποιοί που ασχολούνται πολύ με τα νούμερα είναι δυστυχείς. Κάτι που κάνεις τώρα μπορεί να πιάσει το κοινό του ή να αναγνωριστεί μετά από καιρό. Κάποιες φορές κακές δουλειές κάνουν καλά νούμερα και καλές δουλειές κακά» εξήγησε.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ