Quantcast

http://picasion.com/

Μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής ο Μπαρτζώκας

«Με τιμά η εμπιστοσύνη της Κ.Ο.»

Μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος», ορίστηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της Βουλής. Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά, κατά το σύντομο διάστημα της κοινοβουλευτικής του θητείας, που ο Βουλευτής προτείνεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ για να συμμετάσχει σε επιτροπές της Βουλής, με ανακριτικές αρμοδιότητες. 

Είχε προηγηθεί η συμμετοχή του στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου και στην Προανακριτική για τις τηλεοπτικές άδειες, υπό την εποπτεία του πρώην Υπουργού, κ. Ν. Παππά.

Σύμφωνα με δήλωση του Τάσου Μπαρτζώκα, περί της συμμετοχής του στην Εξεταστική «θα ασκήσει τα καθήκοντα του όπως ορίζει ο Κανονισμός και το Σύνταγμα, με ήθος και σοβαρότητα, όπως πορεύεται πάντα.»

Η Εξεταστική Επιτροπή αναμένεται να ολοκληρώσει τις εργασίες της στο σύντομο διάστημα των δύο επόμενων μηνών, με την έκδοση του σχετικού πορίσματος.

5 σχόλια:

  1. Κε Μπαρτζωκα εχεις πειρα εσυ, οτι επιταξει η καθεστωτικη ταξη της ΝΔ, η αντικειμενικη και ο ορκος για αληθεια και Δικαιοσυνη, οπως συμβαινει στην ακρη, εξαλλου αν δεις την αληθεια και την ομολογησεις θα χαρακτηρισθεις ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ και εκτος "μαντρι". Αυτα και μην ακουσω ξανα οτι σεβεσθε την αληθεια και τους πολιτες και απονεμετε αληθεια και αντικειμενικοτητα. Εξαλλου το ακουσαμε και το ακουμε συνεχεια το "ετσι ειναι". Καλο μελλον νεα παιδια στις χωρες του Κοσμου "με καλα αμοιβομενες θεσεις εργασιας" το ακουσαμε και χθες στην Βουλη απο τον μεντορα Πρωθυπουργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσίμπησε τα έξτρα χρήματα για την συμμετοχή του στην εξεταστική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ακόμη μία φορά θα λάμψει η αλήθεια,θα μπει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο,θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση....κ.ο.κ
    Να μείνουμε ήσυχοι λοιπόν..
    Πραγματικα, η είδηση μου προκάλεσε γέλωτα..
    Να είσαστε καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη γνωστή Μπανανία των Βαλκανίων, όταν θές να κουκουλώσεις κάτι, φτιάχνεις Εξεταστική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ