Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε απογείωση η Βέροια! Νίκησε και τον ΠΑΟΚ Β

Μαtch summary από τον Βασίλη Αλαμπορινό

Το συγκεκριμένο ματς, ήταν ένα καλό τεστ για την διατήρηση της σταθερότητας απόδοσης της Βασίλισσας, η οποία κόντρα στο ποιοτικότατο νεανικό σύνολο της ομάδας του ΠΑΟΚ Β, τα κατάφερε κι έφυγε νικήτρια! Σοβαρή, με στόφα εμπειρίας και με τον αέρα των προηγούμενων θετικών αποτελεσμάτων, κατάφερε να αλώσει και το γήπεδο της Ευκαρπίας, νικώντας με σκορ 1-2 έναν μεγάλο αντίπαλο.

Η ομάδα της πόλης μας, αντιμετώπισε ένα σύνολο πολύ καλών νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προσπάθησαν να της βάλουν τα δύσκολα κι εν μέρει το κατάφεραν. Προηγήθηκαν, πάλεψαν, αλλά η εμπειρία της Βέροιας μίλησε, καθώς μέσα σε 3 λεπτά κατάφερε να γυρίσει το ματς υπέρ της, γράφοντας το 1-2.

Στην επανάληψη αν κι ο ΠΑΟΚ έμεινε από το 51' με δέκα ποδοσφαιριστές, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες πατώντας την περιοχή, αλλά δίχως όμως να απειλήσει με μεγάλη φάση. Η Βέροια έχασε κι αυτή αργότερα τον Πεταυράκη ο οποίος είδε την 2η κίτρινη κάρτα κι εν τέλει την αποβολή. Το παιχνίδι έτσι κατέληξε ουσιαστικά να είναι μοιρασμένο, να έχει ένταση και πάθος, με τη Βέροια να ισορροπεί και να εξουδετερώνει τις προσπάθειες των αντιπάλων.

Ας δούμε τι συνέβη στα 2 ημίχρονα...

Α' Ημίχρονο

• Μόλις στο 1, έπειτα από διπλή ντρίμπλα μπήκε στην αντίπαλη περιοχή ο Πασάς, αλλά τελευταία στιγμή ωπριν σουτάρει, κόπηκε από τους αμυντικούς.

• Στο 2', έπειτα από λάθος της άμυνας της Βέροιας, μπήκε στην περιοχή ο Πανίδης και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0.

• Στο 17', ο Πανιδης και πάλι, έφυγε γρήγορα εσωτερικάωτης δεξιάς πτέρυγας, τελείωσε με χαμηλό σουτ τη φάση αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε σε κόρνερ.

•Στο 23', έπειτα από σκαφτή μπαλιά του Πόζογλου από αριστερά η οποία κόντραρε, κατέληξε στο κεφάλι του Γιακουμάκη ο οποίος στόχευσε σωστά, κάνοντας το 1-1!

• Στο 24' κι έπειτα από interception στο χώρο του κέντρου από τον Μαραγκό, έγινε το 1-2 μεταξύ Μούργου και Γιακουμάκη κι ο τελευταίος κέρδισε πέναλτυ.

• 25'.....Εκτέλεση ο killer Πασάς και ανατροπή! 1-2 η Βασίλισσα μπροστά!

• Στο 29', ανέβηκε από τη δεξιά πτέρυγα ο Ταχάτος, πάτησε πλαγιομετωπικά την περιοχή της Βέροιας, έκανε μια σέντρα σουτ αλλά μπλόκαρε ο Βελλίδης.

• Στο 39' η Βέροια απειλεί και πάλι με σέντρα του Μπουκουβάλα. Ο Πόζογλου προσπαθεί για ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα κόντραρε, βρέθηκε στην πορεία της ο Πασάς, σούταρε αλλά απέκρουσε ο Μπουργάνης σε κόρνερ.

• Στο 44', κόρνερ για την ομάδα του Γκαρσία, διώχνει η άμυνα των φιλοξενούμενων κι ο Φασίδης από το καρούμπαλο σούταρε ψηλά άουτ.

Β ' Ημίχρονο

• Στο 53', σε μια φάση επιθετικού transition για τα αετόπουλα, μπήκε ο Γαϊτανίδης μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Βελλίδης.

• Στο 60', σε στατική επιθετική φάση κόρνερ για τη Βέροια, έγινε η επαναφορά μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του Μούργου έφυγε εκτός εστίας.

• Στο 61', δυνατό σουτ του Μούργου από μακρινή απόσταση, αλλά απέκρουσε ο Μπουργάνης.

• Ωραία προσπάθεια του Γαϊτανίδη στο 63', αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.

• Στο 83', σουτ του Χατζηστραβού από μακριά, εύκολα μπλόκαρε ο Βελλίδης.

• Ωραίο ανέβασμα του Μπλέτσα ο οποίος μετά την αποβολή του Πεταυράκη έπαιξε πλάγιο μπακ αριστερά, ωραία σέντρα, αλλά βγήκε ο Μπουργάνης πριν τον Πασά, ο οποίος μπήκε μέσα στα δίχτυα χωρίς τη μπάλα.

• Αξιόλογη παρουσία παικτών ΠΑΟΚ Β'

- Ο πλάγιος δεξιός μπακ Ταχάτος, ο οποίος επέδειξε δύναμη, εκρηκτικότητα και καλά ανεβάσματα διεμβολισμού προς την αντίπαλη περιοχή. Πήρε όμως 2 κίτρινες κι αποβλήθηκε. 7

- Ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτου, του οποίου μεν του λείπει η εμπειρία αλλά είχε θετική εμφάνιση. Κι οδήγησε κατά περίπτωση την ομάδα του ψηλά. 6,5

- Ο Πανίδης ο οποίος δημιούργησε θέματα, τελείωσε φάσεις, σκόραρε κι ανησύχησε την άμυνα της Βέροιας. Πολύ καλός. 7,5

- Ο wonderkid Χατζηστραβός ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 2ο μέρος και στον άξονα ήταν αυτός που με τις κινήσεις του δημιούργησε τις καταστάσεις και τις προϋποθέσεις τελειωμάτων. 7

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ