Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστική είδηση του veriotis.gr: Ανερχόμενος ειδικός του ποδοσφαίρου από τη Βέροια, κοντά σε συμφωνία με μεγάλη φανέλα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατάφερε αποκλειστικά να αποσπάσει ο veriotis.gr, ο συγκεκριμένος ειδικός της Βέροιας γνωστός για την πρωτοπορία, τον επαγγελματισμό καθώς και για τις μοναδικές του γνώσεις, αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με 3 ομάδες για να αναλάβει πόστο στο τεχνικό team. Τα δημοσιογραφικά και ποδοσφαιρικά πηγαδάκια που ξεψαχνίσαμε, αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος εξειδικευμένος άνθρωπος σε τεχνικούς τομείς του ποδοσφαίρου, βρίσκεται κοντά σε συζητήσεις με ομάδα της League One της Αγγλίας, όπως επίσης και με ιστορική φανέλα της γειτονικής Ιταλίας που αγωνίζεται αυτήν την περίοδο στη Serie B. 

Οι πηγές μας ανέφεραν, πως επιπλέον υπάρχει βαριά φανέλα από ομάδα της Α' κατηγορίας της Φινλανδίας, η οποία συμμετέχει συχνά και στο Europa League! Μάλιστα από τη συγκεκριμένη ομάδα δέχτηκαν κρούση τον περασμένο Ιούλιο μαζί με γνωστό Έλληνα ανερχόμενο προπονητή, αλλά για διάφορους λόγους δεν ευδοκίμησε τότε η συνεργασία.

Ακούστηκε πως οι άνθρωποι των συγκεκριμένων συλλόγων, έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από το μορφωτικό επίπεδο του αντικειμένου που μελετάει, την ανελλιπή συμμετοχή του σε επιμορφωτικά σεμινάρια των μεγάλων σχολών του εξωτερικού καθώς κι από την εξαιρετική δουλειά που επιδεικνύει πάνω στη μεθοδικότητα και τη γνώση του τομέα του.

Αυτά όμως δεν προέκυψαν τυχαία. Εδώ και καιρό, ο άνδρας από τη Βέροια, έχει κατά καιρούς και περιστασιακά συνεργαστεί με συλλόγους και ποδοσφαιριστές της Ελλάδας και του εξωτερικού για διάφορα θέματα, συγκεκριμένα και με τις 3 ομάδες, όπως και με τους συνεργάτες του εκ Θεσσαλονίκης, γνωστούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Επίσης, είναι γνωστό πως τα τελευταία 2 χρόνια έχει συνεργαστεί όντας μέλος του τεχνικού team με ομάδα της Vanarama league στην Αγγλία, όπως και με ιστορική φανέλα της Ημαθίας στη Γ' Εθνική.

Παρ'όλη την αλματώδη του εξέλιξη, ο Βεροιώτης ειδικός με μεθοδικότητα και προσήλωση διατηρεί χαμηλό προφίλ και κάνοντας ένα-ένα τα βήματα, στοχεύει σιγά σιγά στην καθολική αναγνώριση καθώς και την επαγγελματική του ανέλιξη.

Εμείς του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να έχει καλή πορεία.

2 σχόλια:

  1. Φημολογείται ότι γνωστός ημαθιωτης ποδοσφαιριστής θα πάρει μεταγραφή στην Λίβερπουλ,και θα δωθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης δανεικός,καθως και ανερχόμενος μπασκετμπολίστας επίσης ημαθιωτης θα παίξει του χρόνου στους Σέλτικ Βοστώνης. Αν είναι να δώσουμε ειδήσεις να δίνουμε όχι αστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον επειδή είναι ημαθιωτης δεν ειναι και βεροιωτης ειναι γέννημα θρεμα Αλεξανδρινός δεύτερον η ιστορική φανέλα που εσύ λες έχει ιστορία μέχρι την Γ εθνική πρόσφατα μόνο δλδ μια ερασιτεχνική κατηγορία με διπλανους νόμους πρώην Δ εθνικη (Τρικαλα) Τρίτον είσαι κάτω του μετρίου ούτε καν μέτριος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ