Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μικρή αναστάτωση αλλά τέλος (πολύ) καλό στο Νοσοκομείο!

Σώθηκε μια ζωή!
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23/11 στο Νοσοκομείο της Βέροιας, από μικρής έκτασης φωτιά που προκλήθηκε στην Καρδιολογική Κλινική. Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 13:00 το μεσημέρι, όταν μετά από ένα εκκωφαντικό θόρυβο άρπαξαν φωτιά μερικά κλινοσκεπάσματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια αγωνιώδους προσπάθειας ανάνηψης ενός ασθενή με τη χρήση απινιδωτή! Η μικρής έκτασης φωτιά κατασβέστηκε έγκαιρα από το προσωπικό του Νοσοκομείου και δεν χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, η οποία έσπευσε με δύο οχήματα στο σημείο για προληπτικούς λόγους. Παρά το ατυχές περιστατικό γιατροί και νοσηλευτές ολοκλήρωσαν επιτυχώς το έργο τους σώζοντας τη ζωή του συνανθρώπου μας! Πάντως ασθενείς και επισκέπτες θορυβήθηκαν, καθώς ο κρότος που προκλήθηκε ήταν εκκωφαντικός.

Δείτε φωτογραφίες από το veriotis.gr:








2 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι οτι δεν ειναι όλα καλά. Τι θα πει εκκωφαντικός θόρυβος με την χρήση απινιδωτή; Ήταν απινιδωτής αυτό ή τίποτα Ινδική ή Κινέζικη εσπρεσιέρα; Τι πληρώθηκε και τι παραδόθηκε; Πληρώθηκαν γόβες και παρελήφθησαν τσόκαρα; Ελπίζω να δοθούν απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ