Quantcast

http://picasion.com/

Εργάτες γης: Παράταση έως 31/12 στις αιτήσεις για μετάκληση

Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 η προθεσμία αίτησης για μετάκληση εποχικών εργατών γης διάρκειας 30 έως 90 ημερών, όπως αναφέρεται σε τροπολογία που κατατέθηκε από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, στο νομοσχέδιο για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Όπως σημειώνεται, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για τη μετάκληση των εργατών γης έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021, δεδομένου ότι αυτή η προθεσμία έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η διαμονή τους θα αφορά χρονικό διάστημα από 30 έως 90 ημέρες με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον 90 ημέρες, δηλαδή, συνολικά θα μπορούν οι εργάτες γης να παραμείνουν στη χώρα για συνολικά 6 μήνες, εφόσον θα απασχοληθούν στις αγροτικές εργασίες.

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν ξεκινήσουν οι Ελληνες να έρχονται μεροκάματο στα χωράφια σε λίγο καιρό θα σβήσει ο κάμπος και η αγροτιά. Και φυσικά θα τελειώσουν και τα λεφτά του μπαμπά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ