Quantcast

http://picasion.com/

Πρόστιμο 100€ σε ανεμβολίαστους άνω των 60

Οικονομικό πέναλτι για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών που δεν θα εμβολιαστούν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου είναι ένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός. O Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισαγωγική του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων για τον έλεγχο της πανδημίας, μετά και την εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον αλλά και ενόψει των εορτών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών. Σε περίπτωση που ανεμβολίαστοι δεν κλείσουν το ραντεβού τους μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2021, τότε θα τους επιβάλλεται οικονομικό πέναλτι 100 ευρώ τον μήνα. 

Ενα διοικητικό πρόστιμο το οποίο θα βεβαιώνεται μέσω της ΑΑΔΕ. Τα έσοδα αυτά θα πηγαίνουν, σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Επίσης, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την επέκταση του τέστινγκ, με την παροχή δωρεάν self test από τα φαρμακεία στους εμβολιασμένους για το διάστημα 6 με 12 Δεκεμβρίου για να ελεγχθεί η διασπορά ενόψει των εορτών.

14 σχόλια:

  1. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Κούλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Πώς φαίνονται οι βολεμένοι και τα κομματόσκυλα

      Διαγραφή
  3. Πόση δημοκρατία να αντέξει κανείς; πάρτε και άλλες φρεγάτες και περιπολικά. Στην υγεία και στην παιδεία είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού το κάνει, τότε γιατί όχι και στις ευπαθείς ομάδες; Αφού ως γνωστόν οι ευάλωτοι είναι οι ηλικιωμένοι ΚΑΙ οι ευπαθείς ομάδες.
    Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως συνδέονται όλα αυτά Με την Τούμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζω για την στιγμή που θα μάστε κάπου έξω και θα έρθουν ανεξάρτητου Κορωνοιου να μας σφίξουν το χέρι και να μας ζητήσουν ψήφο... Ειδικά αυτοί!!! Ε ρε μουτζα που έχει να πέσει. Δεν ντρέπονται. Η δημοκρατία και ο σεβασμός πήγε περίπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που να ήταν και υποχρεωτικός ο εμβολιασμός!!! Που είναι η Δημοκρατία σας? Αχχχχ Κουλα πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον επόμενο γύρο, ο Χίτλερ θα είναι μηχανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και αναρωτιέμαι .... αφού νοιάζονται για την υγεία μας, γιατί δεν κάνουν υποχρεωτικό κάθε χρόνο εξετάσεις αίματος....τεστ κόπωσης και μας επιβάλλουν μόνο το εμβόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού τους ενδιαφέρει η υγεία των ανεμβολίαστων, γιατί εν μέσω ψανδιμίας έχουν κλείσει το Λειμοδών στην Αττική, και δεν το ξανά ανοίγουν να έχουν κρεβάτια όπως λένε??? Αλλά ο μπουμπούκος σε ερώτηση που του έγινε είπε γούστο μου που το έκλεισα (όταν ήταν Υπουργός. Υγείας)!!!ντροπή σας βολεμένοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπραβο να αγιασει το χερι του Κουλη. Εχουν μπλοκαρει τα νοσοκομεια απο ανω των 60 με τον ιο. Ας εμβολιαστουν , για να αντιμετωπισουν οι γιατροι και αλλες ασθενειες εκτος κοβιντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η δημοκρατια και η ελευθερια σταματάει εκει που αρχιζει η ελευθερία των άλλων. Βεβαια οι ηλιθιοι είναι αδύνατον να το καταλάβουνε. Ετσι ερχεται ο νομος για να προστατεψει τους πολίτες αλλα και τους ηλιθιους απο την βλακεία τους.Οπως ο υπάρχει και ο Κ.Ο.Κ ωστε να μην περναει ο κάφρος με κοκκινο και σκοτώνει τον κοσμάκη, έτσι υπάρχουνε και οι νόμοι για την δημόσια υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ