Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τεράστια εκτός έδρας νίκη της Βέροιας επί του ΠΑΟΚ Β΄ με 1-2

Συναρπαστικό ματς με 3 κόκκινες κάρτες
Tην τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League πέτυχε η ομάδα της Βέροιας, η οποία επικράτησε εκτός έδρας εναντίον του ΠΑΟΚ Β', σ' ένα παιχνίδι που έγινε στην Ευκαρπία. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, παρ' όλο που βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ του Γιακουμάκη και να πάρουν τη χρυσή νίκη, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πασά. Μ' αυτή τη νίκη, η «Βασίλισσα του Βορρά» φτάνει στους 10 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αξιοσημείωτο της έντασης του αγώνα είναι ότι ο ΠΑΟΚ Β' τελείωσε το ματς με 9 παίκτες και η Βέροια με 10, λόγω κόκκινων καρτών.

1 σχόλιο:

  1. Δεν γίνεται η ΙΙΙ να νικάει την ΙΙ και μάλιστα με κοκκινιπες φανέλες, πρόεδρε οι αγκαλιές και τα φιλιά με τον Παμπλιτο τέρμα,τώρα τηλέφωνο στον μπος στη Ρωσία και αν ξαναδούμε πέναλτι να μου σφυριξεις. Άντε μπας και γίνουμε ΒΕΡΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ