Quantcast

http://picasion.com/

Ο Βεροιώτης που κατέκτησε τον αγώνα βουνού παρθένου δάσους

Πήρε την δεύτερη θέση με χρόνο 25:28:10
Οι Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου (Virgin Forest Trail), είναι μια ετήσια αθλητική συνάντηση-συνεύρεση αθλητών, εθελοντών, συνοδών, φίλων και διοργανωτών στην Οροσειρά της Ροδόπης - που έχει ανακηρυχθεί εθνικό πάρκο - και ειδικότερα στο κεντρικό τμήμα της, στη μοναδικής βιοποικιλότητας ορεινή περιοχή του Παρανεστίου του Νομού Δράμας, όπου βρίσκεται και το μοναδικό στην Ευρώπη Παρθένο Δάσος.

Στον αγώνα των 162 χιλιομέτρων πήρε μέρος και ο κορυφαίος βεροιωτης αθλητής υπεραποστασεων Πιπεριδης Αλέξανδρος και κατέκτησε την δεύτερη θέση με χρόνο 25:28:10. Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες με συνεχή βροχή και έντονο κρύο ο Αλέξανδρος έδειξε ότι με σκληρή προσπάθεια είναι πλέον σταθερά μέσα στους κορυφαίους δρομείς της Ελλάδας.


7 σχόλια:

  1. το καλύτερο παιδί ο καλύτερος αθλητής είμαι περήφανος για το παλικάρι να είναι πάντα καλά /////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια... Αδιανόητα νούμερα.162 χιλιόμετρα σε βουνό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΟΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Alex ise alani k psixara.makari na uxa polla lefta na gino sponsora su. Giati oi paragontes den asxolunte me to athlima su pu apeti mezea megala. Asxolunte me to paok ari k ola ta parasita. Sinexise na mas kanis perifanus k na mas dinis xares. Ise megas athlitis
    Diegitobocajuniors.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους να σταματήσει αυτή η Κυβερνητική εμμονή, να ξεχωρίζει καλούς και κακούς μαθητές , καθηγητές, Δασκάλους και αθλητές. Να σταματήσει ο κοινωνικός διαχωρισμός. Οι εκπαιδευτικοί δείχνουν τον δρόμο. Και σαν εκπαιδευτικοί, ξέρουν καλύτερα. Στοπ στις αξιολογήσεις σε οτιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ