Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τούμπαρε ΙΧ στο τούνελ της Εγνατίας Βέροιας - Κοζάνης

Έκλεισε η μία λωρίδα κυκλοφορίας
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Κοζάνης. Συγκεκριμένα, ήταν περίπου στις 09:30 το πρωί όταν όχημα που εκινείτο στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Κοζάνη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του εντός της Σήραγγας στο ύψος της Λευκόπετρας, με αποτέλεσμα να τουμπάρει στη μέση της δεξιάς λωρίδας. Στο όχημα επέβαινε μόνο η γυναίκα οδηγός, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. 

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Βέροιας, για τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος η κυκλοφορία διεξάγεται από τη μια λωρίδα. Στο συμβάν έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την οδηγό για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Βέροιας.



2 σχόλια:

  1. Μήπως σε αυτή την οδική κατασκευή φταίει κάτι άλλο με τα απανωτά ατυχηματα;;;Μήπως κάποιοι αρμόδιοι πρέπει να προβληματισθουν και να ξετυλίξουν το κουβάρι της ευθυνης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα... κάτι άλλο συμβαίνει και έχουμε τόσα ατυχήματα!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ