Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (18/10 - 24/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού και ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζουν μία πολύ δύσκολη όψη Τετραγώνου, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021. Αναμένονται δυνατά πάθη, εκδηλώσεις ζήλιας και αναπόφευκτες εντάσεις που οδηγούν σε ρήξεις και δυσάρεστες συνέπειες. Ο ανταγωνισμός για την επικράτηση του ισχυρού, δεν έχει πια όρια, ούτε σταματημό. Δεν θα μπορέσουμε να συγκρατήσουμε την ανάγκη μας να εκφράσουμε το αληθινό μας εαυτό και τις βαθιές μας επιθυμίες, όμως πρέπει να προσέξουμε να μην φτάνουμε σε σημεία υπερβολής και παραλογισμού. Το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα επηρεάζει περισσότερο τα Παρορμητικά ζώδια ή ωροσκόπους (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνους του 3ου δεκαημέρου.


Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, ξεκινά μία εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου, όπου γίνεται αυτή την Τετάρτη με την συμμετοχή του Άρη με τον Πλούτωνα. Νεύρα, θυμός, καβγάδες, ανταγωνισμοί και δύσκολα περιστατικά αναμένεται να αποτελέσουν μία μεγάλη πίεση για σένα αυτές τις μέρες. Συγκράτησε την παρορμητικότητά σου, διαφύλαξε το καλό όνομα που έχεις και μείνε μακριά από κάθε κατάσταση ή άνθρωπο που σε εξωθεί! Το τρίγωνο Άρη – Δία αποτελεί την σωτήρια λέμβο δίνοντας σου την ευκαιρία για νέες φιλίες, νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από τον Τοξότη κυριαρχεί η διάθεση για ερωτική περιπέτεια, ωστόσο αυτή την εβδομάδα πιο κερδισμένος στα αισθηματικά θα είσαι εσύ του 1ου και του 2ου δεκαημέρου! Προσοχή εσύ του 3ου δεκαημέρου σε κόντρες και καβγάδες με την μόνιμη σχέση! Νέες γνωριμίες έχουν κάτι σημαντικό να δώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές αντιδικίες είναι ο τίτλος της νέας σου εβδομάδας Κριέ μου, προσοχή ωστόσο γιατί μπορείς εύκολα να χάσεις το δίκιο σου στην δουλειά, απλά και μόνο επειδή έχασες την ψυχραιμία σου! Στα οικονομικά σου οι συνθήκες είναι σταθερές.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα τρώγεσαι με τα ρούχα σου και είσαι πιεσμένος ψυχολογικά λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην εργασία σου, ή εξαιτίας του παρασκηνίου που υπάρχει αυτό τον καιρό στην ζωή σου! Καχύποπτος και επιφυλακτικός όπως είσαι, είναι πολύ πιθανό να ανταλλάξεις λόγια βαριά τα οποία θα σε εκθέσουν ! Σε κάθε περίπτωση είσαι και από τους τυχερούς της περιόδου που λαμβάνεις οικονομική ανάσα, ανανεώνεται η ερωτική ζωή, ενώ οι ευκαιρίες δεν λείπουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου διακρίνεσαι από πάθος, όμως δεν εμπιστεύεσαι, απεναντίας μπορεί να κρατάς κρυφά χαρτιά! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε παρασύρει σε στιγμές που ο πόθος θα είναι φλογερός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θέλουν την προσοχή τους σε αυτό το διάστημα ενώ εσύ είναι σημαντικό να κατασταλάξεις σε αποφάσεις που δεν θίγουν τα συμφέροντά σου αλλά σου προσφέρουν μία καλύτερη προοπτική! Τα οικονομικά σου βελτιώνονται!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και επιτέλους μπορείς να προχωρήσεις σε επιτυχείς επικοινωνίες, επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, βλέποντας τα πράγματα γύρω σου πιο καθαρά! Η Πανσέληνος απ΄το ζώδιο του Κριού προκαλεί εντάσεις με το κοινωνικό περιβάλλον, δείξε προσοχή σε παρεξηγήσεις και καβγαδάκια με πρόσωπα που είναι στον ίδιο κύκλο με εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι μία περίοδος αναγέννησης αφού η Αφροδίτη από τον Τοξότη βάζει τα δυνατά της για να σε φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο, στον σύντροφο με τον οποίο μπορείς να έχεις μία σταθερή κοινή πορεία και εξέλιξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν γκρίνιες, παράπονα και επικρατεί ένα αλαλούμ, το οποίο όμως δεν επηρεάζει σε κάτι την εργασία σου, παρά μόνο απογοητεύεσαι από κάποιους ανθρώπους! Τα οικονομικά σου θέλουν την προσοχή τους!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σημαντική είναι η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου, αφού σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού που σε επηρεάζει άμεσα! Νεύρα, εντάσεις και εξελίξεις που προκαλούν το θυμό έρχονται για να δώσουν στις μέρες που ακολουθούν έναν πιο απαιτητικό ρυθμό. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα προκαλεί κόντρες και στην οικογένεια ή ακόμα και στην συντροφική σχέση! Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι ότι βελτιώνονται τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η στιγμή να πάψεις την προσκόλληση σε καταστάσεις ή και ανθρώπους που ξέρεις ότι μαζί τους δεν μπορείς να έχεις μία αρμονική πορεία! Στα αισθηματικά αυτή την εβδομάδα εκδηλώνονται προβλήματα του παρελθόντος αλλά και γκρίνιες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δείξε την προσοχή σου το ποιους ανθρώπους επιλέγεις να εμπιστευτείς! Στα οικονομικά βρίσκεσαι ευνοημένος μέσα από τυχαία περιστατικά!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, μπορεί αυτή την εβδομάδα να υπάρχει το άγχος της εργασίας και των πολλών πληροφοριών, ειδήσεων που σε αναστατώνουν όμως η Πανσέληνος από το ζώδιο του Κριού θα σταθεί τυχερή για το δικό σου ζώδιο. Βρίσκεις διέξοδο μέσα από ένα νέο σχέδιο, μία νέα γνωριμία, μία νέα προοπτική. Αλλάζεις μέσα σου και ο τρόπος σκέψης σου ενώ ανοίγονται νέες προοπτικές σε σχέσεις και σε συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι ένα διάστημα θετικό και φλογερό με την Αφροδίτη από τον Τοξότη να προσφέρει ερωτισμό, γέλιο, χαρά, διασκέδαση και επιβεβαίωση από το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να φιλτράρεις πολύ τις πληροφορίες που δέχεσαι και από ποιους τις δέχεσαι. Υπάρχουν άνθρωποι που σε ανταγωνίζονται και δεν θέλουν το καλό σου! Στα οικονομικά σου παίρνεις ανάσα!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, ξεκινά μία απαιτητική εβδομάδα για την εργασία σου αλλά και για τα οικονομικά σου, αυτοί είναι και οι βασικοί τομείς που θα σε προβληματίσουν με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Κριού! Τα έξοδά σου τρέχουν με ταχύτητα φωτός και βγαίνεις εκτός προγραμματισμού! Επιπλέον, οι φόβοι σου αναβλύζουν και είναι φανερό ότι δεν έχεις ξεχάσει κάποια γεγονότα του παρελθόντος που σε στιγμάτισαν! Κάποιες νέες προοπτικές στην εργασία δίνουν την υπόσχεση για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου τα έχεις παραμελημένα αυτό τον καιρό, είτε βυθίζεσαι και σε αμφιβολίες ότι το άτομο που έχεις στην καρδιά σου δεν είναι και τόσο αξιόπιστο απέναντί σου! Προσπάθησε να διακρίνεις αν όλα αυτά είναι μόνο αρνητικές σκέψεις δικές σου ή αν όντως είναι βάσιμες υποψίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ένα διάστημα αγχωτικό μεν, αλλά υποστηρικτικό για νέες προοπτικές που θα αρχίσουν σιγά – σιγά να δημιουργούνται! Στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι απαιτητική και δαπανηρή!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ξεκινά μία εβδομάδα που προβληματίζεσαι για την έκβαση σχέσεων και συνεργασιών. Με την Πανσέληνο που γίνεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου κλονίζονται οι ισορροπίες αλλά και η αρμονία στις επαφές και στις σχέσεις με τους ανθρώπους που έχουν ένα μόνιμο – σταθερό ρόλο στην ζωή σου! Προσοχή στις ίντριγκες, στα καβγαδάκια αλλά και στις ρήξεις που δεν θα έχουν πισωγύρισμα! Ο δυναμισμός και οι πρωτοβουλίες σου θα σε βοηθήσουν να βρεις την άκρη του νήματος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου θα βρεθείς κερδισμένος εσύ που έχεις γεννηθεί στο1ο και στο 2ο δεκαήμερο όπου αναμένεται να έχεις όμορφες επαφές και μηνύματα! Εσύ που είσαι Ζυγός του 3ου δεκαημέρου βιώνεις εντάσεις και ξεκαθαρίσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η περίοδος είναι απαιτητική και συγκρουσιακή! Κάποιες μόνιμες συνεργασίες σου κλονίζονται και αυτό σε απογοητεύει. Τα οικονομικά σου μπαίνουν τώρα σε μία καλύτερη ρότα!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού έρχεται για να αποσυντονίσει το πρόγραμμά σου αλλά να προκαλέσει και κάποιες δυσκολίες στον εργασιακό τομέα. Αποφορτίσου από το στρες των ημερών και σκέψου καλά πριν μιλήσεις ή πριν αποφασίσεις το οτιδήποτε! Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου, μπαίνεις στην περίοδο των γενεθλίων σου η οποία και σε βοηθά να χαράξεις μία νέα πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι ασταθής, αβέβαιη και χωρίς μεγάλες εξελίξεις και μεταβολές. Επιμένεις να διατηρήσεις κοντά σου μονάχα ότι έχει αξία και σπουδαιότητα και αυτό κάνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα αυτό είναι έντονο, με αρκετές μεταβολές και πολύ στρες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό! Στα οικονομικά σου η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε βοηθά να ανέβεις!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, μία δυναμική εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Κριού να φουντώνει τις ερωτικές σου επιθυμίες αλλά και τα οικονομικά αδιέξοδα! Οι χειρισμοί σου πρέπει να είναι λεπτοί γιατί ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε παρασύρει σε οικονομικά λάθη που θα μετανιώσεις. Στον έρωτα απολαμβάνεις στιγμές και ανανεώνεσαι! Οι τυχαίες συμπτώσεις της περιόδου δεν θα σε αφήσουν παραπονεμένο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό και σου επιφυλάσσει ερωτική ανανέωση η οποία θα έχει και έντονο πάθος αφού και η Πανσέληνος στον Κριό φροντίζει για αυτό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι δημιουργικός , δεν είσαι όμως προσγειωμένος στην πραγματικότητα για το λόγο αυτό θα σου πρότεινα να μην βιαστείς σε αποφάσεις που θα μετανιώσεις! Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε αναμέτρηση με χρέη του παρελθόντος!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, μία ταραχώδης εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Κριού να σε επηρεάζει στενά! Συναισθηματικές εντάσεις, προβλήματα στην οικογένεια και ασυμφωνίες με τα άτομα που βιώνεις, έρχονται για να σε απογοητεύσουν. Πώς θα τα αποφύγεις όλα αυτά; Μα φυσικά με πνεύμα συγκαταβατικότητας και υποχωρητικότητας. Άθελά σου αυτό το διάστημα μπορεί να γίνεις πολύ σκληρός κάτι το οποίο και πρέπει να αποφύγεις! Η εύνοια της περιόδου αφορά τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα θέλεις όλα δικά σου αυτό τον καιρό όμως τα δεδομένα γύρω σου, δεν σου δίνουν εγγυήσεις, σιγουριά και ασφάλεια και αυτό είναι κάτι που σε απογοητεύει! Δεν είναι ιδανική στιγμή για να επιδιώξεις μία σταθεροποίηση αισθηματική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι θυμωμένος, είτε επειδή κάποια πράγματα δεν τηρούνται, είτε επειδή βιώνεις πολύ σκληρό ανταγωνισμό. Οι πρωτοβουλίες της περιόδου θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις τόσο από επαγγελματικά όσο και από οικονομικά αδιέξοδα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, ξεκινά μία εβδομάδα όπου είσαι σε πνευματική εγρήγορση, με την διάθεση να επικοινωνήσεις, να συναντήσεις κόσμο, να πάρεις αποφάσεις ή και να μετακινηθείς! Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να μειώσεις τον παρορμητισμό σου γιατί η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει βιασύνες που μπορεί να προκαλέσουν καβγάδες, νεύρα και μία απότομη και ζημιογόνα συμπεριφορά! Το τρίγωνο του Άρη από το Ζυγό με τον Δία από το ζώδιο σου , σου δίνει και τις ευκαιρίες εκείνες για να κάνεις νέα βήματα ανέλιξης στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει ένα ερωτικό παιχνίδι ανάμεσα σε φιλία και αισθηματικό ειδύλλιο, όπου ναι μεν μπορεί να μην έχεις ξεκαθαρίσει ακόμα τι θέλεις, όμως ευχαριστιέσαι, παίζεις και επιβεβαιώνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα μπορείς να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα στηρίξουν την εξέλιξη της εργασίας σου αρκεί να μην σε πιάνουν οι ηττοπάθειες. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν μεταβολές.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, ξεκινά μία εβδομάδα που νιώθεις αγχωμένος και ανασφαλής, τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού επηρεάζει το εισόδημά σου, φέρνοντας έξοδα, αλλά και σπατάλες που δεν θα έπρεπε στην παρούσα φάση να γίνουν, αυτό σε αποσυντονίζει! Αυτές τις μέρες ωστόσο είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς και από ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου βάζεις στόχους και ζητάς κάτι παραπάνω από αυτό που σου προσφέρεται ίσως γιατί οι παρούσες συνθήκες δεν σου είναι ικανοποιητικές όσο θα θελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ένα διάστημα οργάνωσης, αλλά και προβολής των ταλέντων σου! Έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις συμμάχους- υποστηριχτές ή άτομα που θα μπορούν να υποστηρίξουν την εργασιακή σου πορεία! Στα οικονομικά συγκρατήσου στις άσκοπες σπατάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ