Quantcast

http://picasion.com/

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς που περνούν από Λεπτοκαρυά

Διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε από την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου και θα κρατήσει έως την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, λόγω εργασιών συντήρησης. Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, η κίνηση των οχημάτων από τον κόμβο Πλαταμώνα έως τον κόμβο Λεπτοκαρυάς διεξάγεται πλέον μέσω της παλαιάς εθνικής οδού. Αστυνομικοί της Τροχαίας  βρίσκονται συνεχώς στον αυτοκινητόδρομο για την διευκόλυνση των οδηγών. Απαιτείται η δέουσα προσοχή από όσους οδηγούς διέρχονται από την Παλαιά Εθνική, ειδικά αυτές τις ημέρες που το οδόστρωμα είναι ολισθηρό και εγκυμονεί κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος.

Το κλείσιμο της Εθνικής έφερε ταλαιπωρία και ουρές στην Παλιά Εθνική

Μεγάλη η ταλαιπωρία των οδηγών σημειώθηκε λόγω της τεράστιας ουράς οχημάτων που σχηματίστηκε στην Π.Ε.Ο. Λεπτοκαρυάς – Πλαταμώνα, με τα οχήματα να περιμένουν υπό τη βροχή αρκετό χρόνο, έως ότου καταφέρουν να βγουν στον αυτοκινητόδρομο. Αιτία, το κλείσιμο του τμήματος του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου Ευαγγελισμός – Λεπτοκαρυά για συντήρηση των σηράγγων.

Δείτε φωτογραφίες από το pierianews.gr:





1 σχόλιο:

  1. Η ταλαιπωρία μεγάλη και μάλιστα τους πληρώνεις και διόδια!!!!!!
    Οι άνθρωποι δεν υπάρχουν. Γι' αυτό και το μποτιλιάρισμα. Από τα διόδια στη Λεπτοκαρυά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ