Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τώρα η «Spot Team» και στη Θεσσαλονίκη!

Νέο κατάστημα στην Τσιμισκή 136

Η βεροιώτικη εταιρεία «Spot Team» επιχειρηματία Τέλη Ευθυμίαδη, μετά από μια επιτυχημένη πορεία ετών στον χώρο της ένδυσης ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού και ένα σύγχρονο και απόλυτα ενημερωμένο κατάστημα αθλητικών και casual ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, στο κέντρο της Βέροιας, επεκτείνεται και στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο κατάστημα «Spot Team» άνοιξε πλέον τις πόρτες του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης, στην οδό Τσιμισκή 136 και μας περιμένει να δούμε, να δοκιμάσουμε και να αποκτήσουμε όλα τα αγαπημένα κομμάτια των κορυφαίων αθλητικών και casual εταιρειών, που εξασφαλίζει πάντα για τους πελάτες της.

Ανακαλύψτε τις καινούριες γυναικείες, ανδρικές και παιδικές συλλογές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, όλων των κορυφαίων brands, σε έναν νέο, σύγχρονο και άνετο χώρο στην καρδιά της συμπρωτεύουσας.

«Spot Team»
Μ. Αλεξάνδρου Βέροια 28, Βέροια
Τσιμισκή 136, Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ