Quantcast

http://picasion.com/

Συμμορία από Βέροια «ξάφριζε» ηλικιωμένες στη Στερεά Ελλάδα

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου και το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, οκτώ κλοπές που διαπράχθηκαν σε βάρος ηλικιωμένων στην Αιτωλοακαρνανία. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών (τριών γυναικών και ενός άνδρα) τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την έρευνα των αστυνομικών εξιχνιάσθηκαν οκτώ κλοπές, που διαπράχθηκαν από 23-8-2021 μέχρι και 12-9-2021, στο Αγρίνιο, στη Ναύπακτο, στην Κατούνα και στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας.

Ως προς την μεθοδολογία των δραστών προέκυψε ότι, ενεργώντας από κοινού με τουλάχιστον έναν ακόμη συνεργό τους και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, προσέγγιζαν ηλικιωμένες γυναίκες, στις οποίες προσποιούνταν προσφιλή τους πρόσωπα.

Στη συνέχεια με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαιρούσαν τα κοσμήματά τους, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος συνολικού ύψους 7.000€ περίπου. Ορμητήριο ήταν μάλιστα η περιοχή της Βέροιας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

7 σχόλια:

  1. Όποιος πει οτι ήταν πάλι γύφτοι, ειναι φασίστας. Όποιος πει οτι το έκαναν άλλες σαράντα φορές αλλά ειναι έξω και οχι για εικοσι χρόνια στη μπουζού, ειναι ακροδεξιός,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι είναι ακροαριστεροί Ρομά,και το έκαναν τριάντα εννιά φορές επί Τσίπρα,και μια τώρα που θα αποδοθεί δικαιοσύνη σίγουρα. Οι γύφτοι είναι γύφτοι και ο νόμος είναι νόμος. Αλλάζοντας τον νόμο κάνεις τους γύφτους Ρομά,τα φασίστας και ακροδεξιός εκεί που το πας άσχετα.

      Διαγραφή
  2. Έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη.
    Θα τιμωρηθούν παραδείγματα και δεν κινδυνεύουν στο μέλλον άλλοι υπερήλικες, αδύναμοι συμπολίτες μας από επαγγελματίες κλέφτες.
    Διότι το κράτος δικαίου που ζούμε δεν θα το επιτρέψει.

    Through the prayers of our holy Fathers, Lord Jesus Christ our God, have mercy upon us and save us

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κρινουμε απο την ιστορια του κρατους δικαιου συμφωνω απολυτα μαζι σου...κωμωδια

      Διαγραφή
  3. Ορμητήριο ήταν μάλιστα η περιοχή της Βέροιας ; βρέ μπάς και ήτανε απο το μεγάάάλο χωριό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ...ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πιστεύω να ήταν γύφτοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ