Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτές είναι οι προσφορές της Δευτέρας στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη»-Όλα και ψημένα και με δωρεάν παράδοση

Άγρια τσιπουράκια 2,99€
Γλωσσάκια 2,99€
Διάφορα 2,99€
Μπακαλιαράκια 5,99€
Τσιπούρες 5,99€

Οκτώβρης, ο μήνας του ψαριού και οι πάγκοι του ιχθυοπωλείου «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» σήμερα Δευτέρα είναι φουλ με ψάρια ολόφρεσκα στις καλύτερες τιμές της Βέροιας. Η μεγαλύτερη ποικιλία ψαριών και θαλασσινών σας περιμένει και σήμερα, όλη μέρα, σε τιμές που μόνο το πιο παλιό ψαράδικο της Βέροιας μπορεί και προσφέρει. Για σήμερα Δευτέρα θα βρείτε, Άγρια τσιπουράκια με 2,99€ το κιλό, Γλωσσάκια με 2,99€ το κιλό, Διάφορα με 2,99€ το κιλό, Μπακαλιαράκια με 5,99€ το κιλό, Τσιπούρες μεάλες με 5,99€ το κιλό και πολλά πολλά ακόμα!

Από το 1946 κοντά σας! 75 χρόνια κάθε μέρα φρέσκα ψάρια!

Αν θέλετε τα ψάρια σας ψημένα, ο «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» αναλαμβάνει και το ψήσιμο αλλά και την δωρεάν παράδοση στο σπίτι σας! Εσείς απλά πάτε στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» στη Μ. Αλεξάνδρου 18 στη Βέροια, ή κάντε ένα τηλέφωνο στο 2331064261, διαλέξτε τα ψάρια που επιθυμείτε και απλά στρώστε το τραπέζι σας και απολαύστε ολόφρεσκο ψάρι άκοπα και άοσμα!

Δευτέρα σήμερα, όλη μέρα ανοιχτά (Μ. Αλεξάνδρου 18)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ