Quantcast

http://picasion.com/

Πασίγνωστος Βεροιώτης με την Αθηνά Ωνάση στο Μονακό - Ποιος είναι;

Τι είπε για την χρυσή κληρονόμο;
Ο γάμος του Σάμι Ζέιν με τη Λόρεν Φαν Μπέρκελ στο Μόντε Κάρλο συγκέντρωσε την εφοπλιστική και επιχειρηματική ελίτ, ωστόσο μια υψηλή προσκεκλημένη ήταν τόσο διακριτική που πέρασε σχεδόν απαρατήρητη. Ο λόγος για την Αθηνά Ωνάση. Η εγγονή του αείμνηστου μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση πραγματοποίησε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, καθώς θέλησε να τιμήσει τη νύφη, με την οποία είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια.

Στη μυθική δεξίωση που δόθηκε από το ζευγάρι, η Αθηνά Ωνάση έγινε αντιληπτή από τη Γιάννα Νταρίλη -πρώην τηλεοπτική γυμνάστρια και πλέον επιχειρηματία στη Νέα Υόρκη- και τον σύζυγό της, με καταγωγή από τη Βέροια Γιώργο Ψιψίκα.

Η Αθηνά, που φωτογραφήθηκε μαζί τους, ήταν ιδιαίτερα απλή, σχεδόν αμακιγιάριστη, και είχε επιλέξει για τη βραδιά ένα φλοράλ φόρεμα σε λευκό φόντο.

«Ήρθε με μια παρέα στον γάμο, ήταν πολύ γλυκιά κι ευχάριστη. Μιλήσαμε αρκετά, μας είπε ότι μένει στο Βέλγιο» ανέφερε η Γιάννα Νταρίλη, προσθέτοντας: «Μιλήσαμε κυρίως για την αγάπη για τα άλογα. Η Αθηνά αγαπάει και την Ελλάδα. Ήταν πολύ ομιλητική και ευγενική».

Όσο για τον γάμο-υπερπαραγωγή, στον οποίο guest star ήταν η Ρίτα Όρα, ενώ εμφανίστηκαν ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση, η Γιάννα Νταρίλη είναι σίγουρη ότι θα μείνει αξέχαστος στους καλεσμένους, καθώς, όπως επισημαίνει, ήταν μια ονειρεμένη βραδιά, με σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Από την πλευρά του ο Βεροιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Ψιψίκας δήλωσε: «Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς να γνωρίσουμε από κοντά την Αθηνά Ωνάση. Την συναντήσαμε σ' ένα γάμο στο Μονακό και μιλήσαμε για την ζωή και για τα άλογα».

8 σχόλια:

  1. Αν δε λέγατε ότι αυτή είναι η Αθηνά Ωνάση ούτε που θα την αναγνώριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το ψιψίκα, σαν γάτα ακούγεται. Δεν πιστεύω να κυνηγάει κανένα ποντικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέμμα Ωνάση: Ποιοί είναι αυτοί; Γιατί με αναγκάζετε...σας παρακαλώ δε θα 'θελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε εσύ Ψιψικα ποια ειναι αυτή η φτωχειά διπλα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΑΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουσσέλ λέγεται. Το Ωνάση είναι για ξεκάρφωμα...

      Διαγραφή
    2. Ειναι ακριβά τα εισιτήρια

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ