Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παγώνη: Σωστή απόφαση να μην γίνουν παρελάσεις σε Ημαθία και Πιερία

Σωστή εκτιμά πως είναι η απόφαση να μην γίνουν παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου σε Ημαθία και Πιερία, η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά) Ματίνα Παγώνη. Η ίδια, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, στο περιθώριο της απόφασης αυτής και για την Πιερία, τόνισε πως οι εκάστοτε ιατρικοί σύλλογοι πράττουν ορθώς με αυτό το μέτρο καθώς γνωρίζουν τα δεδομένα όσον αφορά την πορεία της πανδημίας στην πόλη τους. 

«Αυτοί ξέρουν την κατάσταση των νοσοκομείων. Αυτοί συνεννοούνται με τους συναδέλφους τους στα νοσοκομεία και κανένας άλλος από εμάς που είμαστε πολύ μακριά, δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις» είπε προσθέτοντας πως μια τέτοια απόφαση έρχεται με την εκτίμηση δεδομένων όπως τα περιθώρια μονάδων. Όπως εξήγησε μάλιστα η Ματίνα Παγώνη, τόσο σε Ημαθία όσο και σε Πιερία δεν υπάρχει περιθώριο μονάδων.

2 σχόλια:

  1. Ναι αλλά κάποιοι κρετίνοι στην Αλεξάνδρεια αποφάσισαν άλλα.Δεν πάει κανείς να τους μαζέψει;Τι περιμένετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστή απόφαση. Πολλά παιδιά έχουν τον ιό, και θα γίνονταν τρελή διασπορά πάνω στο ορολοι που θα συγκεντρώνονταν. Άσε μην μιλήσω για τους γονείς που με πυρετό και συμπτώματα βγαίνουν στα καφέ ξεσιλογιαστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ