Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μέχρι 10 Νοεμβρίου θα είναι το «Λούνα-Πάρκ» στη Βέροια

Ήρθε στην πόλη μας πριν από λίγες ημέρες και αμέσως έγινε η αγαπημένη συνήθεια για μικρά παιδιά, γονείς, νέους, νέες, αλλά και πολίτες μεγαλύτερων ηλικιών. Ένας απίστευτος πολυχώρος γεμάτος παιχνίδια που απογειώνει το κέφι και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Με μπαλαρίνα, μύλο, ιπτάμενα αεροπλανάκια, ταψί, σφυρί, συγκρουόμενα, καρουζέλ κ.α., κατάφερε από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και καθημερινά να γίνεται το αδιαχώρητο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των υπευθύνων, το «Λούνα-Πάρκ» που βρίσκεται στη νέα περιφερειακή οδό, ακριβώς απέναντι από το Super Market «Βασιλόπουλος», θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας μέχρι την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου. Κοινώς, για σχεδόν ακόμη ένα μήνα, η ξέφρενη διασκέδαση θα συνεχιστεί και το ατελείωτο παιχνίδι είναι μέρος της ζωής μας!

Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 5 το απόγευμα και Σάββατο-Κυριακή από το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Πάντα με πιστή εφαρμογή όλων των υγειονομικών κανόνων και κρατώντας τις σωστές αποστάσεις ασφαλείας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ