Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μανώλη+Ιωάννα: Να ζήσετε!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Βέροια, ο Μανώλης Ξυνάδας (πρόεδρος της ΕΜΙΠΗ) και η Ιωάννα Ζιώγα. Το νεόνυμφο ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και δέχθηκε τις θερμές ευχές από τους στενούς φίλους και συγγενείς που παραβρέθηκαν στο μυστήριο. Ακολούθησε μια μικρή δεξίωση, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, στο «Κτήμα Αλέξανδρος» στις Σαραντόβρυσες. Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους, ο Μανώλης και η Ιωάννα θέλησαν, μεσω facebook, να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές που δέχθηκαν. 


«Πέρασαν κιόλας 10 μέρες από την Κυριακή 3 Οκτωβρίου οπότε ενωθήκαμε με τα ιερά δεσμα του γάμου! Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις πολλές και όμορφες ευχές σας! 

Δυστυχώς η συνεχιζόμενη κατάσταση λόγω της πανδημίας, δεν μας επέτρεψε να έχουμε κοντά μας πολύ περισσότερους συγγενείς φίλους και γνωστούς!

Παρά ταύτα η αγάπη σας έγινε αισθητή προς εμάς μέσα από τα πολλά μηνύματά σας. Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι και ευχόμαστε στον καθένα ό,τι καλύτερο επιθυμεί με υγεία και αγάπη!!!», ανέφεραν στη σχετική δημοσίευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ