Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλειστός λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε νήπιο ο Γ' Παιδικός Σταθμός

Κλειστός θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες ο Γ' Παιδικός Σταθμός του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας, λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε νήπιο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του προέδρου του ΚΑΠΑ Λεωνίδα Ακριβόπουλου, «Σύμφωνα με την υπ. αριθ. 282/4691/21-10-2021 απόφαση του προέδρου ΚΑΠΑ, αναστέλλεται η λειτουργία τμήματος του Γ΄ Παιδικού Σταθμού του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, από 18/10/2021 έως και 27/10/2021 λόγω ύπαρξης επιβεβαιωμένου θετικού κρούσματος ιού covid-19 σε νήπιο τμήματος ως άνω δομής. Στο χώρο του παραπάνω παιδικού σταθμού έχουν τεθεί άμεσα σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα αναστολής λειτουργίας και υγειονομικού περιεχομένου».

1 σχόλιο:

  1. Ο Γ'Δημοτικός παιδικός σταθμός,τα τελευταία χρόνια, δεν λειτουργεί στον χώρο της φώτο. Ενημερωτικά σας το αναφέρω, για να μην υπάρχει σύγχυση όσο αφορά την τοποθεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ