Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: 200 μετανάστες φεύγουν από την Πιερία και έρχονται στην Ημαθία

Ανακατατάξεις έχουμε στις δομές φιλοξενίας προσφύγων στην Κεντρική Μακεδονία. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, 200 και πλέον μετανάστες, οι οποίοι διέμεναν μόνιμα στην Πιερία, θα έρθουν άμεσα στην Ημαθία. Αυτό αποφάσισε, με σχετική του
 διάταξη, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, η οποία κοινοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στη διοίκηση της δομής στην Κάτω Μηλιά. Ο οικισμός του όμορου νομού θα εκκενωθεί, λόγω της δικαστικής διένεξης που υπάρχει με τον ιδιοκτήτη της έκτασης, που επιδίωκε με κάθε τρόπο την έξωσή τους από τον συγκεκριμένο χώρο.

200 πρόσφυγες θα έρθουν σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και Λαγκαδίκια

Μετά το οριστικό κλείσιμο της δομής στην Κάτω Μηλιά, οι μετανάστες θα φιλοξενηθούν σε τρεις δομές που βρίσκονται σε σχετικά κοντινή απόσταση. Το ρεπορτάζ του veriotis.gr αναφέρει πως η Βέροια, η Αλεξάνδρεια και τα Λαγκαδίκια, θα υποδεχτούν άμεσα πάνω από 200 πρόσφυγες. Ήδη η διαδικασία έχει ξεκινήσει και είναι ζήτημα χρόνου να εγκατασταθούν στην περιοχή μας. Ο συντονισμός γίνεται από τις αρμόδιες αρχές με μεθοδικότητα, παρά τις δυσκολίες, λόγω κακών καιρικών συνθηκών. 

18 σχόλια:

  1. Επιτέλους λύθηκε το μεταναστευτικό,τους παίρνουμε από δω τους πάμε εκεί,και από εκεί τους πάμε πιο πέρα. Ο ορισμός της ΑΞΙΑΣ λύσης του μεταναστευτικού,45 μονάδες επί τις εκατό και περιπλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τόσοι λίγοι ?
    Έπρεπε να έρθουν και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα κάνουν έρευνες, σε ποιους Νομούς δεν αντιδρούν και κατόπιν αποφασίζουν τον εποικισμό. Να σας θυμίσω μερικούς Νομούς που δεν έχουν παρά ελάχιστους λαθρομετανάστες διότι ο πληθυσμός αντιδρά ουσιαστικά; Εμείς είμαστε μόνο για α)πρωταθλητές κρουσμάτων, β)μοναδικός Νομός χωρίς Σχολή και γ) ορδές αφρικανών. Καλή σας νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τέτοιο λαμπρό μυαλό και αντίληψη,μπορείς να μας οδηγήσεις σε πρωτιές ανεπανάληπτες,μόνο που σου διαφεύγει ότι δύο χρόνια και δεν είναι στην εξουσία οι αλληλέγγυοι συριζαιοι. Η αντίληψη χρόνου και τρόπου σε σένα ΑΞΙΟθαυμαστη.

      Διαγραφή
    2. Σημασία δεν έχει ποιος είναι στην κυβέρνηση, σημασία έχει ότι αυτοί που προαναφέρει ο συμπολίτης ήταν και είναι θετικοί στο να έρχονται ατελείωτοι μετανάστες παράνομα στην Ελλάδα, αφού δήλωναν ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα. Πολύ καλά σας λέει λοιπόν πάρτε τους στα σπίτια σας, για να γλυτώσει και το κράτος τα έξοδα σίτισης και διαμονής τους.

      Διαγραφή
    3. Θέλει η τανα να κρυφτεί και η χαρα δεν την αφήνει. Μη τυχόν και πούμε κάτι για συριζαίους. Κοκκινίζεις αμέσως ρε μάστορα. Σε δυο χρόνια ήθελες να διώξουν όσους χιλιάδες έφεραν οι δικοί σου; Ανοίξτε τα σύνορα, δεν εχει η θαλασσα σύνορα, αλληλεγγύη στους μετανάστες κλπ. Αφού τα εκαναν σαν τα μούτρα τους, θέλεις οι άλλοι να καθαρίσουν. Τις ηλιθιότητές σας πληρώνουμε τώρα μάστορα συριζαίε. Τουλάχιστον βουλώστε το. Μόκο. Τσιμουδιά. Πως το λένε αλλιώς; Τα μαρούλια τότε, εκαναν μεταναστευτική πολιτική. Και τώρα τα λάχανα ακόμη τα υπερασπίζονται. Μαϊμούνια.

      Διαγραφή
    4. Εσυ δηλ παιρνεις στο σπιτι σου Ελληνες απορους και φτωχους? Οποιος δηλ θελει να βρεθει μια λυση ωστε να βοηθηθουν καποιοι αλλοι συνανθρωποι, σημαινει οτι πρεπει να τους παρει σπιτι? το κρατος πρεπει να μεριμνησει για αυτους, και η κοινωνια να τους συμπαρασταθει

      Διαγραφή
    5. Έχουν Κράτη και κοινωνίες, τα δικά τους, για να τους συμπαρασταθούν. Εδώ τους προωθεί το παρακράτος του Ερντογάν για γεωστρατηγικούς λόγους και βεβαίως διότι κερδίζει εκατομμύρια από την προώθηση τους. Εμείς είμαστε καταχρεωμένοι. ΔΕΝ αντέχουμε και την Ισλαμοποίσηση.

      Διαγραφή
    6. 9:32 θα μιλήσω στη γλώσσα σου,τις ΑΞΙΕΣ μα....ιες αν δεν τις εγκρινεις είσαι συριζαιος;θέλεις να μου δείξεις τα σύνορα στη θάλασσα;αν η κυρά Σία έλεγε ότι δεν σας θέλουμε δεν θα έρχονταν; ή επειδή τους είπε ελάτε ήρθαν; ο ΑΞΙΟΣ Μηταράκης που δεν τους θέλει γιατί αυτοι έρχονται; ή νομίζεις ότι επειδή τα ΆΞΙΑ ΜΜΕ δεν το λένε αυτοί δεν έρχονται;ο Ερντογάν τους θέλει και έχει 4 μύρια;δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις για μαρούλια,λάχανα,μαιμουνια,αλλά δεν θέλω να προσβάλλω τον Καραγκιόζη, γι'αυτό δεν σε παρομοιάζω!!ΑΞΙΑ ακροδεξιά Τάνα!

      Διαγραφή
    7. Επίπεδοοοο!Οι αριστεροί εχουμε το ηθικό πλεονέκτημα απο καταβολής κόσμου. Αστους να λένε. Δεξιοί ειναι αφού.

      Διαγραφή
  6. Ο Δήμαρχος ρώτησε ποτέ τον λαό που εκπροσωπεί αν πρέπει να έρθουν, ειδικά τώρα που ο ιός κάνει πάρτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελάτε κύριοι, βγάλτε τον οχετό σας για τους μετανάστες και μετά θυμηθείτε τις χαμένες πατρίδες και τους προπαππούδες σας και από που ήρθαν. Είσαστε γνήσιοι 100% Ελληνικοί Έλληνες; Σίγουρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μπορείς να αμφιβάλλεις και καλά κάνεις. Εμείς είμαστε συνεχιστές μίας Ιστορικής Κληρονομιάς. Βαρειάς.

      Διαγραφή
    2. το ΙΚΒ (ιστορική κλερονομιά βαρύα) παρακαλείται να μετακινηθεί γιατί ενοχλάει.

      Διαγραφή
  8. Βρε χασομέρη 16 Οκτωβρίου 2021 - 12:10 μ.μ.
    Απο Ελλάδα τους διώξαμε και σε Ελλάδα ήρθανε. Και μετα τόσα χρόνια, βλέπεις καμιά διαφορά; Βρε χασομέρη. Βλέπεις πουθενά να ενσωματώθηκαν οι δικοί σου στην Ευρώπη; Γκέτο κάνανε παντού.
    Βρε χασομέρη. Ειναι το ίδιο; Γιαυτούς, εισαι άπιστος και κακώς στέκει το κεφάλι σου στη θέση του. Εν καιρώ, θα σου δείξουν τι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε ρε Βαγγελιώ, από ποιά Ελλάδα σε ποιά Ελλάδα. Σε πολλές περιπτώσεις οι μετανάστες είναι περιθωριοποιημένοι, και οι Έλληνες της Γερμανίας σαν γκέτο είναι. Αν είναι το ίδιο; Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι "καλοί χριστιανοί" σαν εσένα να βλέπουμε τους άλλους ως άπιστους. Και για τη χριστιανοσύνη σου πέσαν πολλά κεφάλια και χύθηκε αίμα. Χασομέρη τι σημαίνει;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ