Quantcast

http://picasion.com/

Στον Ευαγγελισμό η Φώφη Γεννηματά - Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Στον «Ευαγγελισμό» εισήχθη εκτάκτως χθες βράδυ η Φώφη Γεννηματά, νοσηλευόμενη με υποτροπή στην υγεία της. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εισήχθη με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα δημιουργήθηκε από υποτροπή στο μείζον θέμα υγείας που αντιμετωπίζει επί πολλά χρόνια με τον καρκίνο. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, έπειτα από εκτενείς εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου. Η κυρία Γεννηματά νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο 10ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», με θεράπουσα ιατρό την Αν. Κοτανίδου.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, στενοί συνεργάτες της ανέφεραν, όπως είναι ευνόητο, η Φώφη Γεννηματά δεν πρόκειται να κατέλθει για πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, κάτι που επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της, λίγο αργότερα, η ίδια η Φώφη Γεννηματά.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, προέδρου του Κινήματος Αλλαγής

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Γεννηματά σε συνεργάτες της: Θα κερδίσω και αυτή τη μάχη

Η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τους στενούς της συνεργάτες μέσω zoom και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτήν τη δύσκολη μάχη. «Μία μία όμως, δεν μπορώ να τις κερδίσω όλες μαζί όμως» φέρεται να είπε η κα Γεννηματά. Χθες, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ακύρωσε εμφάνισή της στη Νέα Ιωνία.

«Μια ξαφνική αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής, μου στέρησε τη δυνατότητα χθες το βράδυ να είμαι ανάμεσα σε φίλους αγωνιστές και προοδευτικούς πολίτες στη Νέα Ιωνία. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για τη μαζική παρουσία τους, με τη δέσμευση ότι σύντομα θα βρεθούμε να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε δυνάμεις για την ψυχή της Παράταξης και τη νίκη!» έγραφε συγκεκριμένα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε ανάρτησή της στο Facebook.

Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τις εξελίξεις αυτές, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα. Αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

Λοβέρδος: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και αγαπημένος φίλος

Σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος τονίζει: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Καστανίδης: Την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας

Ο Χάρης Καστανίδης, επίσης υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στο Open, τόνισε: «Η σκέψη μας είναι μαζί της. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει και αυτή την περιπέτεια, την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας», είπε ο κ. Καστανίδης.

«Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής εύχεται περαστικά στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. Η Πρόεδρος έχει αποδείξει ότι είναι μια πραγματική μαχήτρια της ζωής και θα βγει σύντομα νικήτρια και από αυτή τη μάχη. Είμαστε και θα παραμείνουμε όλες και όλοι στο πλευρό της» αναφέρει σε ανάρτησή του το ΠΑΣΟΚ.

6 σχόλια:

  1. Γεναία και πρωτόγνωρη απόφαση του Ανδρουλάκη.
    Νέα ήθη.
    Περαστικά στην απερχόμενη Πρόεδρο. Εύχομαι να γίνει καλά, αλλά ίσως να είναι και λίγο (ύποπτη) η αρρώστια της, διότι θα έπρεπε να έχει κάποια συμτόματα - ενδείξεις τελευταία οι οποίες και θα έπρεπε να την προβληματίσουν σχετικά πριν αποφασίσει με την υποψηφιότητά της. Το σίγουρο είναι ότι στις εκλογές θα αποδοκιμάζοταν έντονα και αυτό σίγουρα θα έφτασε και στα αυτιά της.
    Εκτιμώ ότι θα στηρίξει τον Ανδρουλάκη ο οποίος αξίζει τουλάχιστον το σεβασμό μας.
    Ίσως η ελπίδα για το ΠΑΣΟΚ να μην έχει χαθεί τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κρίνουμε από παλαιότερες δηλώσεις της για το Λοβέρδο τότε μάλλον τον Ανδρουλάκη θα στηρίξει.
      Σε κάθε περίπτωση περαστικά της, σήμερα τα πράγματα είναι πιο εύκολα στην αρρώστια από πριν 20 χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Δε ντρέπεσαι μιλάς για ύποπτη αρρώστια χώρος να έχεις ιδέα…κ ‘μείς ανδρουλακη θα στηρίξουμε αλλά αν είναι να βασιστεί σε κάποιους σαν κ του λόγου άστο.( προς τον ανώνυμο 12/10 10:45

      Διαγραφή
  2. Περαστικα στη γυναικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον (Ανώνυμος13 Οκτωβρίου 2021 - 4:34 μ.μ.)
    Δεν είπα ότι δεν είναι άρρωστη (όλοι ξέρουμε για τα προβλήματα που έχει και γερή να είναι η γυναίκα), αλλά ότι είναι ύποπτη η αρρώστια για αυτή τη στιγμή. Πρόσεξε, αν πάρει εξιτήριο όμως σε λίγες μέρες χωρίς να κάνει κάποια άλλη επέμβαση τότε τι θα έχεις να πεις; διάβασε σήμερα στα ΜΜΕ (Η Φώφη Γεννηματά, η οποία εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το βράδυ της Δευτέρας (11.10.2021) με συμπτώματα ατελούς ειλεού, είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες. newsit.gρ).
    Ξαναλέω γερή να είναι, αλλά.... στην πολιτική όλα γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ζόρι τραβάς με τη φωφη ρε φίλε…αν στηρίζεται σε κάποιους σαν κ του λόγου σου ο ανδρουλακης θλίβομαι .Εσυ διώχνεις κόσμο απ το ΠΑΣΟΚ αλλά ίσως κ να ναι αυτός ο σκοπός σου

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ