Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βιωματικά εργαστήρια σε μαθητές της Βέροιας από το Κέντρο Πρόληψης «ΠΡΟΣΒΑΣΗ»

Στο πλαίσιο της εφαρμογής των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και της υποστήριξης-εποπτείας των εκπαιδευτικών που τα υλοποιούν, το Κέντρο Πρόληψης ΠΕ Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ πραγματοποίησε στις 8 & 15 Οκτωβρίου βιωματικά εργαστήρια, στους/στις μαθητές/τριες της Γ΄ Γυμνασίου του 6ο Γυμνάσιου Βέροιας, με θέμα την "Ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας - Συζήτηση συναισθημάτων που προέκυψαν λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία COVID 19" και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου βιωματικά εργαστήρια, στους/τις μαθητές/τριες της Γ΄Γυμνασίου του Γυμνάσιου Τρικάλων, με θέμα την Πρόληψη των Εξαρτήσεων.

Ευχαριστούμε την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κ. Παντελίδου Κυριακή και τον Διευθυντή του 6ου Γυμνασίου Βέροιας κ. Παπαδόπουλο Κώστα καθώς και τη Διευθύντρια του Γυμνάσιου Τρικάλων κ. Κυριακή Χάνδρου και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία.

Σεμινάρια «ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΦΡΙΞΟ και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις»

Την Πέμπτη, 21/10, ολοκληρώθηκε η Εκπαίδευση και της τρίτης ομάδας Νηπιαγωγών Ημαθίας στο υλικό σεξουαλικής αγωγής «ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΦΡΙΞΟ και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις». Καθώς η αναγκαιότητα της καθιέρωσης μια συστηματικής και ολοκληρωμένης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών από μικρή ηλικία είναι επιτακτική ανάγκη σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, θεωρούμε πολύ σημαντικές τέτοιες δράσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Ευχαριστούμε τις Νηπιαγωγούς για τον ενθουσιασμό και την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 60 3ου ΠΕΚΕΣ, κ. Έφη Γώτη για τη διαχρονική συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ