Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τριάρα» στον Πανδραμαϊκό έριξε η Βέροια

Φιλικό προετοιμασίας έδωσε το απόγευμα της Κυριακής 10 Οκτωβρίου η Βέροια κόντρα στον Πανδραμαϊκό, σ' ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας. Η «Βασίλισσα του Βορρά» επικράτησε με 3-1. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη έπαιξαν ποιοτικό ποδόσφαιρο και έδειξαν πως είναι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Το 1-0 έγινε με ωραία προβολή του Γαβριηλίδη στο 49', το 2-0 με εξαιρετικό σουτ του Οικονόμου έξω από την περιοχή στο 53', ενώ το 3-0 σημείωσε ο Μούργος στο 72' με ωραία κίνηση και σουτ. Μείωσε στο 75' ο Μπερούκας για τον Πανδραμαϊκό με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Κακό χτύπημα όμως η μπάλα μετα από διαδοχικές κόντρες κατέληξε στα δίχτυα.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης (46' Παπαδόπουλος), Μπουκουβάλας (46' Μουχάλης), Πεταυράκης (46' Παπαχρήστος), Σκόνδρας (46' Δημόπουλος), Μαραγκός (60' Περδίκης), Μπλέτσας (46' Οικονόμου), Γαβριηλίδης (60' Ισαακίδης), Ορφανίδης (46' Μούργος), Γιακουμάκης (60' Μωυσίδης / 75' Μπεκιαρίδης), Fofana (60' Τασιόπουλος), Baidoo (46' Πόζογλου).

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα:
















2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ