Quantcast

http://picasion.com/

140 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.165. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 25, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.707 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 380, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 26ης Οκτωβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 140 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 10.096.

6 σχόλια:

  1. Αγιε Δημήτριε φώτησε μας!!!! Βοηθά μας!!!! Φωτησε τους να κάνουν το εμβόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλεον ολοι εχουμε συγγενεις ,φιλους,γνωστους και μαλιστα αρκετους. Ποσο χρειαζεται ακομα για να πειστουμε οτι υπαρχει κορωνοιος και δυστυχως αφηνει κουσουρια σε πολλους συνανθρωπους μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξεχνώ! Κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτό το το καρναβάλι και θα γίνει μεγαλοπρεπής παρέλαση, καλύτερη από όλες τις προηγούμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. HELMAC γιατί δεν κάνεις παρέλαση μόνος σου και να είναι μεγαλοπρεπής,έτσι θα καθιερωθεί παρέλαση ΛΟΑΤΚΙ,ΑΜΑΛ και HELMAC,αλλά να κανονίσετε ολοι σας την περίοδο του καρναβαλιού. Τώρα υπάρχει αυτός ο πρόστυχος ιός που σκοτώνει κάθε μέρα τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας, θέλει όχι λίγη αλλά μεγάλη προσοχή!

      Διαγραφή
  4. Εκείνος ο demetrios hatzidimitriou που είναι?Μήπως κόλλησε η έκανε εμβόλιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ