Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άμεση εκτίμηση των ζημιών από τις βροχοπτώσεις ζήτησε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Την άμεση αποστολή κλιμακίου του ΕΛΓΑ στην περιοχή της Αελξάνδρειας, ζήτησε σήμερα με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Οργανισμού Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. Ο Δήμαρχος ζητά την άμεση καταγραφή των ζημιών που έχουν προκληθεί στις καλλιέργειες από τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

«κ. Πρόεδρε,

Υπερβολικές βροχοπτώσεις έχουν πλήξει τη περιοχή μας μετά από τη παρατεταμένη πολύμηνη ξηρασία, προκαλώντας ζημιές σε βαμβάκια, μηλοκαλλιέργειες, ακτινίδια, υπαίθρια κηπευτικά, κ. α..

Παρακαλούμε όπως στείλετε άμεσα κλιμάκιο σας έτσι ώστε να αποτυπωθούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί στο φυτικό κεφάλαιο.

Η άμεση καταγραφή των ζημιών είναι επιβεβλημένη, ιδιαίτερα τώρα που βρισκόμαστε σε μια εποχή με έντονα οικονομικά προβλήματα και υψηλές οικονομικές απαιτήσεις για τον αγρότη».

1 σχόλιο:

  1. Με τόση πολύ βροχή όλη τη νύχτα, σήμερα Παρασκευή μήπως θα πρέπει να το σκεφτούν και εδώ στην Ημαθία να μη λειτουργήσουν προληπτικά παιδικοί και σχολεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ