Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική ισοπαλία της Βέροιας κόντρα στον ΠΑΟΚ Β'

Φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στην «Σουρωτή» μεταξύ της Βέροιας και του ΠΑΟΚ Β'. Το τελικό σκορ ήταν 2-2, με τους δύο προπονητές (Παύλος Δερμιτζάκης και Πάμπλο Γκαρσία) να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους. Τα γκολ για την «Βασίλισσα του Βορρά» πέτυχαν ο Πεταυράκης στο 51' και ο Πόζογλου στο 65' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Δύο φορές ισοφάρισε η ομάδα του ΠΑΟΚ Β', στο 60' και στο 85' (πέναλτι) για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ 2-2.



Μέχρι το 30′ οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφριά υπεροχή, χωρίς να μπορέσουν να φτάσουν με προϋποθέσεις στην Βεροιώτικη περιοχή, με εξαίρεση ένα σουτ του Σπυρίδη στο 6′ από το ύψος της περιοχής που μπλόκαρε με “μπλονζόν” ο Βελλίδης. Η Βέροια απείλησε στο 11’με τον Πόζογλου, ο οποίος σούταρε από καλή θέση αλλά ο Ταλιχμανίδης μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα ενώ στο 37΄ απείλησε ο ΠΑΟΚ με τον Γαϊτανίδη να πλασάρει από καλή θέση πάνω στον Βελλίδη και τη “Βασίλισσα” στο 38′ με τον Μπαϊντού να πιάνει το συρτό σουτ λίγο μέσα από την περιοχή, αλλά τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες μπήκαν με επιθετικές ορέξεις και στο 48′ απείλησαν με την κεφαλιά του Γαβριηλίδη, μετά από σέντρα του Πεταυράκη από αριστερά, να καταλήγει στην αγκαλιά του αντίπαλου γκολκίπερ, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μούργου αποκρούστηκε την τελευταία στιγμή από σώματα, ενώ η μπάλα είχε πορεία προς την εστία. Η υπεροχή της “Βασίλισσας” στο β’ μέρος καρποφόρησε τελικά στο 51′ όταν ο Πόζογλου σούταρε από καλή θέση, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ απέκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Πεταυράκης με δυνατό σουτ από κοντά ξετίναξε τα δίχτυα γράφοντας το 0-1!

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού στο 60′ και στην πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στα Βεροιώτικα καρέ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με διαγώνιο σουτ του Σελικάι μέσα από την περιοχή. Στο 65΄ η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπαϊντού από τον Σαλαμούρα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πόζογλου βάζοντας και πάλι την ομάδα του σε θέση οδηγού (1-2).

Οι Βεροιώτες συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και στο 71′ απείλησαν και πάλι, όταν ο Μπαϊντού έβγαλε από αριστερά την σέντρα, όμως πριν η μπάλα φτάσει στους Γαβριηλίδη και Πόζογλου που ήταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ, ο Κουλιεράκης έδιωξε με το κεφάλι σε κόρνερ. Στο 73′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, όμως ο γκολκίπερ της Βέροιας Τσιμόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Τζήμα από το ύψος της περιοχής. Στο 85′ σε 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γαϊτανίδη, το οποίο κέρδισε ο Κουλιεράκης από τον Γαβριηλίδη διαμορφώθηκε το τελικό 2-2

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία):
Ταλιχμανίδης (70′ Μπουργάνης), Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης (74′ Μελετίδης), Καντέ, Ταχάτος (70′ Κουλούρης), Γαϊτανίδης, Σαλαμούρας, Πανίδης, Τζήμας (74′ Φασίδης), Σπυρίδης (58′ Σελικάι).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης (63′ Τσιμόπουλος), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (74′ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός (46′ Δημόπουλος), Οικονόμου, Μπλέτσας (74′ Μουχάλης), Γαβριηλίδης (86′ Ορφανίδης), Μούργος (63′ Φοφανά), Πόζογλου, Μπαϊντού (86′ Ντίνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ