Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βαριά «καμπάνα» σε μαγαζιά της Βέροιας και της Νάουσας

Εξυπηρετούσαν πελάτες χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης

Πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ημαθία, για μη τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Νάουσα, διαπιστώθηκε να εξυπηρετεί στον εσωτερικό του χώρο δύο πελάτες χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης και βεβαιώθηκαν οι αντίστοιχες παραβάσεις.

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Βέροια, διαπιστώθηκε να εξυπηρετεί στον εσωτερικό του χώρο δύο πελάτες χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης και βεβαιώθηκαν οι αντίστοιχες παραβάσεις Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή λειτουργίας, ενώ επιβλήθηκε και 300 ευρώ πρόστιμο στον κάθε πελάτη.

23 σχόλια:

  1. και καλά έκαναν γιατί η Βέροια είναι μικρή και λίγο πολύ γνωρίζουμε ποιοί είναι εμβολιασμένοι, θέλουμε ασφάλεια όταν πάμε στα μαγαζιά αλλιώς καθόμαστε σπίτι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά είναι να κάθεστε σπίτι σας για να μην κολλήσετε τους υπόλοιπους επίσης όσοι μπολιασμενοι καπνίζουν να κάτσουν μέσα στα μαγαζιά και να αφήσουν ήσυχους τους αντιεμβ να κάθονται έξω με την επιλογή τους

      Διαγραφή
    2. Να κάτσει στο σπίτι του ο ανεμβολιαστος επειδή φοβάται μην κολλήσει κάτι ο εμβολιασμενος από τον ανεμβολιαστο

      Διαγραφή
  2. Μπράβο !!!
    Ποιο πολλούς ελέγχους, να κλείσουν τελείως όσοι δεν συμορφώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα περισσότερα μαγαζιά δεν ζητάν βεβαίωση εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Αρνητής και όχι μόνο, σίγουρος ότι έχει 1000% δίκαιο και είναι και θυμωμένος.

      Διαγραφή
  5. Στα κεντρικά καφέ της Βέροιας το κάνουν αυτό αφήνουν
    με πιστοποιητικά από αλλά άτομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να παει στην Αθήνα,στην πλατεία Αμερικής,Να κάνει ελεγχους στα μαγαζιά των λαθρομεταναστών, αν έχει τα κοτσια το θρασύδειλοι κράτος. Κοροιδαρες να χαίρεστε τους αγάδες που ψηφίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που τα ξέρεις αυτά ρε άσχετε ; Ξέρεις που πέφτει η πλατεία Αμερικής και αν γίνονται έλεγχοι ; Πετάτε μια παπαριά για να δικαιολογήσει τα συγκεκριμένα καταστήματα !

      Διαγραφή
    2. Ότι να ναι... Αρνητής να φανταστώ ε ; Εμείς ζούμε εδώ στην Ημαθία. Εσύ που ζεις στην πλατεία Αμερικής και διαπίστώνεις τέτοιες παραβάσεις, πήρες την αστυνομία και δεν ήρθε;

      Διαγραφή
  7. Βλάκες επιχειρηματίες που παίζουν με την δημόσια υγεία ! Καλώς τους κλείνουν να ξέρουμε και ποιοι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλείσιμο στα λαμόγια που παίζουν με την υγεία μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανεύθυνοι καταστηματάρχες. Καλά τους κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιο πολλοί έλεγχοι γιατί υπάρχουν κι άλλοι πονηροί καταστηματάρχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σίγουρα ρε καραγκιόζης εσείς που κατηγορατε τους επαγγελματίες είστε τίποτα λαμογια δημόσιοι υπάλληλοι τίποτα δάσκαλοι η καθηγητές που δεν ξέρετε τη θα πει μεροκάματο στη ζωή σας!!! Κοπριες χωνεμενες!! Ποιος σας είπε εσάς ότι από τη στιγμή που κολατε και μεταδίδεται τη νόσο είστε κάτι διαφορετικό από αυτόν που δεν εμβολιαστεί και ότι εσείς προστατευεται τη δημόσια υγεία!! Σας πέρασε ποτέ από το σκατοκεφαλο σας ότι όσοι δεν κάνουμε το εμβόλιο ίσως κάνουμε αντίσταση σε αυτό που με λυσα θέλουνε να μας περάσουμε και να πάνε το λαό εκεί που τους δώσανε διατεταγμένη εντολή αυτοί που είναι αφεντικά τους για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό!! Πάρτε το μισθό σας λοιπόν άχρηστοι και μην που,Υ πιάνετε στο στόμα σας τους επαγγελματίες γιατί δεν είστε σε θέση να τους κρίνετε!! Κάντε αυτό που σας λένε μην τον χάσετε και βουβα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως κι εσύ μεγάλε ζεις από αυτούς τους δημοσίους υπαλλήλους που προαναφέρεις και βρίζεις και που αν δεν υπήρχαν αυτοί και τα παιδιά τους θα βαρούσες μήγες; Ηρεμα ρωτάω.

      Διαγραφή
    2. Ας τα πάρουμε με την σειρά,δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι όσοι συμφωνούν με το εμβόλιο, μεροκάματο εκτός από σένα κυνηγουν και άλλοι,η επιστήμη είπε ότι οι εμβολιασμενοι έχουν πολύ πιο ήπια συμπτώματα και αρρωσταίνουν λιγότερο και όχι ένα ελάχιστο υποσύνολο αυτής(επιστήμης) το αντίθετο. Τέλος σιγά ρε Βελουχιώτη και Ζέρβα μαζί, την αντίσταση στην γερμανική biotec το ότι βρίζεις συνέχεια χωρίς λόγο είναι θέμα διαχείρισης θυμού κοίταξε το με ειδικούς.

      Διαγραφή
  12. Σε κεντρικό μαγαζί Βέροιας γωνιακό μα δείτε το γίνεται ο κακός χαμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταρχήν είστε όλοι τόσο χαζοί... Έχουν φτάσει σε σημείο να μας διαχωρίζουν τα κωλοζωα..λες και οι εμβολιασμενοι δεν κολλάνε κορόνα αν είναι να κολλήσεις θα κολλήσεις..αν φοβάσαι μήπως κολλήσεις καλύτερα κάτσε σπίτι σου μέχρι να βρεθεί αντίδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ