Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Άνοιξε το μεγάλο «Λούνα-Πάρκ» στη Βέροια

Φαντασμαγορική έναρξη με χιλιάδες λαμπάκια και τρελή διασκέδαση 
Το απόγευμα της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου άνοιξε επίσημα τις πύλες του το «Λούνα-Παρκ» που βρίσκεται στην Νέα Περιφερειακή Οδός Βέροιας, ακριβώς απέναντι από το Super Market «Βασιλόπουλος». Η έναρξη ήταν φαντασμαγορική, με τον κόσμο να συρρέει κατά δεκάδες, για να απολαύσει από κοντά την πληθώρα των παιχνιδιών που έχουν στηθεί από τους διοργανωτές. Μικρά παιδιά με τους γονείς τους, νεαρά κορίτσια και αγόρια, έφηβοι, αλλά και μεγαλύτεροι άνδρες και γυναίκες βρέθηκαν στο «Λούνα-Παρκ» και διασκεδάζουν με την ψυχή τους, κάνοντας μπαλαρίνα, συγκρουόμενα, σφυρί, ταψί, καρουζέλ, μύλο και άλλα. 

Όπως βλέπετε στα video και στις φωτογραφίες του veriotis.gr, γίνεται χαμός, με τα μικρά παιδιά να νιώθουν πως βρίσκονται στην μαγευτική Disneyland. Τις εντυπώσεις έχει κλέψει το επιβλητικό «σφυρί» που τους γυρίζει ανάποδα στον ουρανό. Οι κραυγές και οι επευφημίες ακούγονται μέχρι την Ελιά. Πραγματικά, μια extreme διασκέδαση για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Δείτε τα video με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο:


Δείτε φωτογραφίες:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ