Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O Guardian αποθεώνει τον Ημαθιώτη Γιώργο Κούτσια του ΠΑΟΚ

Στο αφιέρωμα της αγγλικής εφημερίδας «Guardian» για τα μεγαλύτερα ταλέντα που γεννήθηκαν μετά το 2001 βρίσκεται ο Γιώργος Κούτσιας του ΠΑΟΚ. Στο κείμενο που συμπληρώνει το προφίλ του, τον χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων το επόμενο «κόσμημα» του Δικεφάλου, μετά τον Χρήστο Τζόλη που παραχωρήθηκε στη Νόριτς. Αναλυτικότερα τα όσα αναφέρει: «Σαν παιδί οκτώ ετών, ο Κούτσιας ταξίδευε για μια ώρα κάθε μέρα μετά το σχολείο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μάθει περισσότερα για το ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΠΑΟΚ.

“Το αυτοκίνητο ήταν το σπίτι μου. Εκεί κοιμόμουν, άλλαζα και διάβαζα”, έχει πει σε δήλωσή του. Τέσσερα χρόνια μετά μετακινήθηκε στην πόλη, έχοντας επιλέξει να ακολουθήσει το όνειρό του. Πριν η πανδημία σταματήσει το ποδόσφαιρο των νέων στην Ελλάδα, έπαιξε σε 10 τουρνουά Κ15, Κ17, Κ19 και κέρδισε το βραβείο του MVP και του πρώτου σκόρερ στα οκτώ εξ αυτών.

Το Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία 16 ετών, θεωρήθηκε ότι ήταν αρκετά δυνατός για να κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο στη Super League Interwetten και λίγους μήνες μετά στο Europa League. Ένας δυνατός αλλά γρήγορος επιθετικός, με θαυμάσια προσδοκία και έφεση στο γκολ, είναι το νέο κόσμημα του ΠΑΟΚ, μετά τον Χρήστο Τζόλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ