Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Δοξολογία και ομιλία στον Άγιο Αντώνιο θα τιμηθεί στη Βέροια η ημέρα Μακεδονικού Αγώνα

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας ανακοινώθηκε πως η Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα θα εορτασθεί φέτος την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαιοστολισμό και φωταγώγηση κτιρίων ενώ το πρωί της Κυριακής θα τελεστεί επίσημη δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου. Την ομιλία θα πραγματοποιήσει φέτος ο Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ημαθίας, Κλήμης Παπαδόπουλος. Αναλυτικά το πρόγραμμα εορτασμού:


Η Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα θα εορτασθεί φέτος την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021.

Κατά την ανωτέρω ημερομηνία, θα λάβει χώρα:

α) Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών Κτιρίων των ΝΠΔΔ, οργανισμών, επιχειρήσεων του Δημοσίου και των Τραπεζών, από τις 8 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου.

β) Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών κτιρίων, αρχαιολογικών χώρων και μνημείων κατά τις βραδινές ώρες.

γ) Ώρα 10.20 πέρας προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.

- Ώρα 10.30 π.μ. επίσημη Δοξολογία και Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου με τη χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βεροίας και Ναούσης κ. Παντελεήμονος.

- Ομιλία στον ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου από τον κ. Κλήμη Παπαδόπουλο, Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ημαθίας.

Ιδιαίτερο πρόγραμμα εορτασμού δεν θα εκδοθεί.

α) Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρακαλούνται να μεριμνήσουν για την πραγματοποίηση σχετικών ομιλιών στα σχολεία.

β) Να σημειωθεί ότι λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η τέλεση των Δοξολογιών, των Επιμνημόσυνων Δεήσεων, των ομιλιών στα σχολεία, των καταθέσεων στεφάνων στις έδρες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Περιφερειακών Ενοτήτων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και υπό την αυστηρή τήρηση αυτών.

Τελετάρχης ορίζεται η Ιωάννα Γκουτζιλίκα, υπάλληλος του Γραφείου Τουρισμού Π.Ε. Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ