Quantcast

http://picasion.com/

Βραβεύεται το Νοσοκομείο Νάουσας

Tο Νοσοκομείο Νάουσας βραβεύεται Πανελλήνια στην εκδήλωση «Healthcare business Awardς 2021» για την εξαιρετική λειτουργία και επίδοσή του με το πρώτο βραβείο ως αναγνώριση κατά τη χρονιά που διανύουμε με επίκεντρο τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Η βράβευση αυτή έγκειται όχι μόνο στην επιχειρηματική επίδοση της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας, αλλά και στη εξαιρετική καθοδήγηση, στήριξη και άριστη συνεργασία της Διοίκησης της 3ης Υ.ΠΕ. και του Υπουργείου Υγείας.

Σημειώνεται πως το γενικό πλαίσιο της υποψηφιότητάς  έγκειται στη σπουδαιότητα ανάπτυξης επιχειρηματικής δράσης και στρατηγικής των δημόσιων νοσοκομείων, δείχνοντας ευελιξία με την ανάληψη πρωτοβουλιών για την υλοποίηση των εκ της φύσεώς τους σκοπών τους, μέσω της χρηστής και αποτελεσματικής διοίκησης – διαχείρισης.

Το αντικείμενο της υποψηφιότητάς αφορά την επιτυχημένη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του 2ου κύματος της πανδημίας Covid από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι το τέλος του 3ου κύματος στα τέλη Μαΐου από την Υγειονομικής μας Μονάδα, που είναι μεγέθους μόλις 120 κλινών.

8 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ! ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ (ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΚΕΔΟΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ). ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΕΝ ΕΞΕΡΕΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΕ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ... ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ. Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ Π0Υ ΟΛΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΙ ΟΛΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΓΓΚΑΙΝΙΑΣΗ ΤΗΣ, ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ λάθος άνθρωπε πρόσφατα νοσηλεύθηκα στο νοσοκομείο της Βέροιας και το προσωπικό ήταν άψογο πολύ αψογη συμπεριφορά από συμπεριφορά από όλους

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο νοσοκομείο Νάουσας έχω νοσηλευτεί πριν γίνει η ανακαίνιση η συμπεριφορά του προσωπικού Άριστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι να συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο προς όφελος των πολιτών και του τόπου. Μπράβο σε όλο το προσωπικό για τον άγονα που δίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχουυυυυ....ο ακραίος τοπικιστης Ναουσαίος...μπράβο σε όλους.αλλα μην μας λέτε τα καλύτερα για εκεί.γιατι τα δύσκολα τα στέλνετε Βέροια.και βγάζει ο άλλος το φίδι από την τρυπα.εκει να σας δω..στα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανήκω σε χωριό της Βέροιας και πηγαίνω στο νοσοκομείο της Νάουσας λυπάμαι που κάνουν κι επέκταση τίποτα παιδιά σε έχουν στο περίμενε εσύ πονάς.με σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν κατάλαβαν τίποτα.η Νάουσα άψογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενα αψογο νοσοκομειο χωρις αναισθησιολογους ...περιμενεις μηνες να παρεις σειρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νάουσα έχει αναισθησιολόγους. Συγκεκριμένα δύο μόνιμους έναν με σύμβαση και έναν με απόσπαση. Από αυτούς τους τρεις τους πήρε η Βέροια. Οπότε έμεινε με έναν. Όσον αφορά την βράβευση συγχαρητήρια στην διοίκηση αλλά κυρίως σε όλους τους εργαζόμενους (αυτούς που μείναν και αυτούς που έβαλαν σε αναστολή) που η προσπάθεια τους και το ζήλο τους οδήγησε σε μία ακόμα διάκριση του Νοσοκομείου.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ