Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (27/9 - 3/10)

Αστρολογικά ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της γνώσης μέσα από την αναζήτηση νέων καταστάσεων και εμπειριών και ουσιαστικά επηρεάζει την ποιότητα της ζωής μας. Είναι επίσης συνδεδεμένος με το νομικό σύστημα, την φιλοσοφία, την επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, της ανάμειξης των πολιτισμών και την κουλτούρα των λαών, όπως και με την θρησκεία. Ο Δίας όταν διελαύνει μέσα στον γενέθλιο μας χάρτη, δίνει τη δυνατότητα της επέκτασης, μέσα από νέες επιλογές, και αυτό το αντιλαμβανόμαστε άμεσα γιατί τα πράγματα ρέουν ευκολότερα και ανοίγονται πόρτες, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Βέβαια πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας όταν ο Δίας μας αγγίζει, μεγεθύνει κάθε υπόσχεση-μοτίβο συμπεριφοράς, ή κατάσταση που είναι «αποτυπωμένη» στον γενέθλιο μας χάρτη, και για αυτό χρειάζεται σύνεση και εγκράτεια. Έτσι λοιπόν είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τον ωροσκόπο μας και κατ’ επέκταση τον τομέα, δηλαδή τον οίκο που διελαύνει ο Δίας.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού από αυτή την Δευτέρα, έτσι λοιπόν για τις επόμενες 20 μέρες θα υπάρχει ασυνεννοησία με το περιβάλλον σου, τις σχέσεις σου, τους συνεργάτες σου! Δείξε προσοχή στις παρεξηγήσεις και μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Ευκαιρίες επανασυνδέσεων με σχέσεις του χτες σου δίνονται τώρα. Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα προσφέρουν μία ανάσα σημαντική και στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναμοχλεύσεις με το παρελθόν φέρνει η νέα εβδομάδα στα αισθηματικά σου,αυτό σημαίνει ότι έχεις εξελίξεις με έναν έρωτα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα παλιά! Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα έχει τις παρεξηγήσεις και τις καθυστερήσεις στις επαγγελματικές σου συνεργασίες όμως τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική βελτίωση και θα λάβεις οφειλόμενα χρήματα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπημένε μου Ταύρε, ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού έτσι λοιπόν για τις επόμενες 20 μέρες θα είναι ανάστατες στο πρόγραμμά σου και στις υποχρεώσεις σου! Προσοχή σε αμέλειες, ασυνέπειες, αλλά και σε μπερδέματα αναφορικά με τα εργασιακά σου καθήκοντα. Μην φορτώνεις το πρόγραμμά σου περισσότερο από όσο μπορείς να αντέξεις. Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα προσφέρουν ένα ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά σου όπου κάποιες επιθυμίες σου εκπληρώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για τα αισθηματικά σου, κυριαρχεί το πάθος, ο ρομαντισμός, η ζεστασιά και καταφέρνεις να αναθερμάνεις μία ερωτική σχέση που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις αρκετό άγχος και κάποιες υποθέσεις σου πηγαίνουν πίσω και είσαι σε αναμμένα κάρβουνα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν καθυστερήσεις όμως τα καταφέρνεις!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, ο Ερμής (ο κυβερνήτης του ζωδίου σου) ξεκινά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού έτσι λοιπόν για τις επόμενες 20 μέρες φέρνουν αναπολήσεις στα αισθηματικά σου και ξαφνικά τηλέφωνα που επαναφέρουν στο παρόν σου, το χτες. Λαμβάνεις χαρά από κάποιο νέο που θα λάβεις και τώρα είναι η στιγμή να εκπληρώσεις κάτι που το ήθελες πραγματικά πολύ από παλιά! Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα προσφέρουν ευχάριστες εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα πάντα σε οδηγούν στην αγκαλιά ενός παλιού έρωτα όπου τώρα φαίνεται πως θα ενεργοποιηθεί και πάλι μέσα από τις στάχτες του! όσο για σένα που είσαι σε σχέση , θυμήσου ότι αυτό το διάστημα δεν θα σου είναι πολύ εύκολο να συνεννοηθείς με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου λαμβάνεις κάποια θετικά νέα που αφορούν την εξέλιξη μίας επαγγελματικής και οικονομική εκκρεμότητες και αυτό σε βοηθά να διώξεις από πάνω σου ένα μεγάλο βάρος !

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού έτσι λοιπόν για τις επόμενες 20 μέρες θα υπάρχει αρκετή γκρίνια και ασυνεννοησία στην καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα με την οικογένεια. Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι, αλλά καις ε παρεξηγήσεις με τα άτομα που συμβιώνεις. Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα προσφέρουν ένα πολύ όμορφο σκηνικό στα αισθηματικά σου! Επιθυμίες εκπληρώνονται και κάνεις σχέδια για τα ερωτικά σου τα οποία σε γεμίζουν με πάθος και συναίσθημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις μία από τις πιο ερωτικές εβδομάδες της χρονιάς, όπου αυτό που ονειρευόσουν βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά σου! Ευνοείσαι για μία επανασύνδεση με άτομο που άγγιξε μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δεν νιώθεις σταθερότητα αυτή την εβδομάδα και μάλιστα συμβαίνουν και εντάσεις οι οποίες σε κάνουν να αμφιβάλεις για την πορεία της εργασίας σου! Προσπάθησε να μην υπερβάλεις! Στα οικονομικά η περίοδος αυτή έχει πολλά έξοδα.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού έτσι λοιπόν για τις επόμενες 20 μέρες σε καλούν να αναθεωρήσεις σκέψεις, αποφάσεις, αλλά και να έρθεις σε επαφή με άτομα που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό! Θέλω να μου προσέξεις ωστόσο τις μετακινήσεις σου, το μεταφορικό σου μέσο, αλλά και τις λεκτικές παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου! Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα προσφέρουν ψυχική ανάταση και ικανοποίηση μέσα από την βελτίωση των οικονομικών και της εργασίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι είσαι όλο μηνύματα και τηλέφωνα κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Κουβεντιάζεις ζητήματα του χτες, ή και με άτομο που έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να κλείσεις εκκρεμότητες αλλά και για να λάβεις απαντήσεις για ζητήματα που ήταν παγωμένα. Απόφυγε την υπογραφή συμφωνητικών αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού έτσι λοιπόν για τις επόμενες 20 μέρες σε κάνουν να αισθάνεσαι αρκετά ανασφαλής στα οικονομικά σου! Καθυστερήσεις στην είσπραξη χρημάτων, παρανοήσεις στις αγορές, στασιμότητα σε όσα μπορεί να περιμένεις, έρχονται για να σου προκαλέσουν άγχος. Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα προσφέρουν ευχάριστες επικοινωνίες στα αισθηματικά ενώ και οι ιδέες που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα κυριαρχεί το πάθος, ο ερωτισμός αλλά και το συναίσθημα. Ένα τηλεφώνημα και μία συνάντηση θα σε βοηθήσουν να λύσεις τον γρίφο στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένος αυτή την εβδομάδα, γιατί αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά χωρίς να έχεις την αναμενόμενη ανταμοιβή! Στα οικονομικά σου η περίοδος είναι ιδιαίτερα προκλητική!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ , ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος από αυτή την Δευτέρα και στο δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν για τις επόμενες 20 μέρες είσαι σε μία φάση ουσιαστικών αναθεωρήσεων και απολογισμών. Οι δυσκολίες στις επικοινωνίες σου δεν θα λείπουν για το λόγο αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός στον τρόπο έκφρασης, στις επικοινωνίες, στις αποφάσεις σου και στα προγράμματά σου! Θα έχεις παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και μπερδέματα που θα σε πάνω κάπως πίσω. Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα προσφέρουν μία πολύ μεγάλη ανάσα στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα είσαι σε φάση να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες και να ξεκαθαρίσεις το κλίμα σε μία παλιά ερωτική ιστορία αλλά και να γυρίσεις μία νέα σελίδα! Η σκέψη για μία επανασύνδεση τρυπώνει τώρα στο μυαλό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αν και οι εξελίξεις δεν θα είναι γρήγορες όπως περιμένεις, θα μπορέσεις να έχεις την έκβαση που θέλεις! Κάνε λίγο υπομονή στην αναμονή που δημιουργείται σε κάποιες εργασιακές υποθέσεις. Στα οικονομικά λαμβάνεις χρήματα που σε ικανοποιούν!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού έτσι λοιπόν για τις επόμενες 20 μέρες βρίσκεσαι σε μία φάση απολογισμού και νοσταλγίας, αποφασίζεις όμως να κλείσεις κάποιους παρελθοντικούς κύκλους που φαίνεται ότι από καιρό έπρεπε να το είχες κάνει! Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα βοηθούν πολύ αυτή την εβδομάδα ώστε να έχεις μία ανανέωση τόσο στον ίδιο σου τον εαυτό όσο και στις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία από τις πιο όμορφες εβδομάδες της χρονιάς ξεκινά για τα αισθηματικά σου όπου η Αφροδίτη από το Ζώδιο σου, σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για να ρομαντζάρεις, να απολαύσεις στιγμές, να δικαιωθείς και να εκπληρώσεις όνειρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου επικρατεί το χάος γιατί κάποιες εξελίξεις που περίμενες φαίνεται πως τώρα παγώνουν και αυτό σου προκαλεί έντονη ανησυχία! Στα οικονομικά σου υπάρχουν ευκαιρίες ανόδου αλλά η διάθεσή σου θα είναι αρκετά πιο σπάταλη, για αυτό συγκρατήσου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού έτσι λοιπόν για τις επόμενες 20 μέρες σου δίνονται οι ευκαιρίες να βγάλεις από το ντουλάπι του παρελθόντος σχέδια και επιθυμίες που έμειναν πίσω και που τώρα μπορείς να κάνεις πραγματικότητα! Προσοχή ωστόσο σε διαφωνίες με το φιλικό περιβάλλον, μείνε αποστασιοποιημένος από ανθρώπους που δεν έχετε τα ίδια ιδεώδη! Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα προσφέρουν ανακούφιση στις πρακτικές σου υποθέσεις (επαγγελματικές – οικονομικές)!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι σε εγρήγορση, περνάς καλά αλλά δεν είσαι απόλυτα ξεκάθαρος για το τι ακριβώς θέλεις για την πορεία και το μέλλον! Μία πλατωνική ερωτική σχέση είναι εύκολο να αναπτυχθεί αυτό τον καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι ευνοϊκή και μπορείς να προχωρήσεις ανεμπόδιστα στα εργασιακά σου πλάνα! Στα οικονομικά σου παίρνεις τα πάνω σου και καταφέρνεις να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού έτσι λοιπόν για τις επόμενες 20 μέρες είναι κάπως περίεργες για τα επαγγελματικά σου! Κάποιοι στόχοι σου καθυστερούν, οι παρεξηγήσεις, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις για τα επαγγελματικά σου σχέδια δεν λείπουν ενώ υπάρχουν και ασυμφωνίες με άτομα του επαγγελματικού σου χώρου που κατέχουν μία υψηλότερη θέση από εσένα. Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα αποτελούν την διέξοδο κοινωνικοποίησης, αλλά και ερωτικών απολαύσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επιθυμίες στα αισθηματικά σου είναι πολλές και αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι ικανοποιούνται, έστω και αν η ερωτική σχέση ή ιστορία η οποία υπάρχει στην ζωή σου, δεν μπορεί για την ώρα να έχει την πορεία που μπορεί να ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις ένα διάστημα που χρειάζεται να δείξεις πολύ προσοχή , γιατί μία λάθος απόφαση, ή μία βιαστική συμφωνία θα σε πάνε αρκετά πίσω. Το διάστημα ευνοεί μόνο το κλείσιμο επαγγελματικών εκκρεμοτήτων. Στα οικονομικά σου ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού έτσι λοιπόν για τις επόμενες 20 μέρες σε καλούν να αναθεωρήσεις την φιλοσοφία και στάση ζωής σου και να μάθεις από τις εμπειρίες του χτες, προκειμένου να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη! Καθυστερήσεις σε συμφωνητικά, νομικά έγγραφα, ειδήσεις και επαφές που αφορούν το εξωτερικό είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας. . Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σε βοηθούν να έχεις άκρως θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και σε έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν θέλεις να χάσεις επαφή, αλλά επιθυμείς να έχεις μία κοινή πορεία! Βάζεις στόχους στα ερωτικά σου, κάτι που δεν μπορούσες να το κάνεις το τελευταίο διάστημα είτε από φόβο είτε από ανασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα είναι δημιουργικό, αρκεί να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις κάνοντας ενάρξεις που δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο! Χρήματα μέσω της εργασίας σου σε ικανοποιούν και σε βοηθούν αισθητά!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού έτσι λοιπόν για τις επόμενες 20 μέρες είναι ιδιαίτερα αγχώδεις για τα οικονομικά σου και για τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει! Προσοχή στα μπερδέματα που αφορούν λογαριασμούς, χρέη, γραφειοκρατικές υποχρεώσεις, μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου και μην παραβλέπεις ότι κάποιες εκκρεμότητες είναι πιο σημαντικές από αυτές που πίστευες ή περίμενες. . Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα αποτελούν μία όμορφη διέξοδο ικανοποίηση στα αισθηματικά ενώ ένα σχέδιο, ή μία επιθυμία αναμένεται να εκπληρωθεί και να σε γεμίσει με χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου στο συναίσθημα και προσπάθησε να καταπολεμήσεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που έχουν ριζώσει μέσα σου εξαιτίας παρελθοντικών καταστάσεων που δεν έχεις ξεπεράσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι στήριξη, βοήθεια και δίνονται λύσεις! Αυτό που πρέπει να προσέξεις πολύ είναι τα οικονομικά σου, μην αναλαμβάνεις νέες ευθύνες τις οποίες ξέρεις ότι θα είναι πολύ δύσκολο να διεκπεραιώσεις!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ