Quantcast

http://picasion.com/

Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Ημαθία - Φόβοι για ένα δύσκολο φθινόπωρο

Ουρές έξω από μικροβιολογικά εργαστήρια
Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις υγειονομικές υπηρεσίες της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας, μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται στην Ημαθία. Την τελευταία εβδομάδα καταγράφηκαν εκατοντάδες θετικά κρούσματα, με τους πολίτες να σχηματίζουν ουρές έξω από τα μικροβιολογικά εργαστήρια, προκειμένου να κάνουν ένα μοριακό τεστ. Ένας ακόμη λόγος που υπάρχει τόσο έντονη κινητικότητα έξω από τα ιδιωτικά εργαστήρια, έχει να κάνει με την υποχρεωτική εξέταση σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αλλά και των εκπαιδευτικών.

Η πορεία των κρουσμάτων οδηγεί τους αρμόδιους σε προειδοποιήσεις για ένα δύσκολο και απρόβλεπτο φθινόπωρο. Η επιστροφή των αδειούχων από τις διακοπές και η μεγάλη συμμετοχή σε καλοκαιρινές εκδηλώσεις, δημιουργεί ανησυχία για ένα νέο κύμα κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή.

19 σχόλια:

  1. Ότι σπείρεις θα θερίσεις,έφτασε η ώρα του θερισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο συλλογικός φόβος ερεθίζει το αγελαίο ένστικτο και τείνει να προκαλεί το μένος εναντίον αυτών που δεν θεωρούνται μέρος της αγέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανηγύρια θέλατε????

    Το πρόστιμο τελικά το πλήρωσε ο πρόεδρος???

    Την απόδειξη να μας δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως, εμείς οι αβατσίνοτοι, με τα συνεχή τεστ, είμαστε πεντακάθαροι όπου κινούμαστε.
    Είναι ξεκάθαρο ότι διασπείρουν τον ιό αυτοί που κυκλοφορούν χύμα στο κύμα, δηλαδή οι κατά φαντασίαν υγιείς, δηλαδή οι "άτρωτοι", δηλαδή οι αβατσίνοτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε ρώταγα αν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις αλλά είδα το ψευδώνυμο σου και κατάλαβα...Τα πιστεύεις απόλυτα...

      Διαγραφή
  5. Πάντως, εμείς οι αβατσίνοτοι, με τα συνεχή τεστ, είμαστε πεντακάθαροι όπου κινούμαστε.
    Είναι ξεκάθαρο ότι διασπείρουν τον ιό αυτοί που κυκλοφορούν χύμα στο κύμα, δηλαδή οι κατά φαντασίαν υγιείς, δηλαδή οι "άτρωτοι", δηλαδή οι βατσινιασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλίμονο μας με τέτοια μυαλά...ευτυχώς είστε λίγοι..

      Διαγραφή
  6. Νταλάρες, Νατάσες, Μπίσεσβαρ και Πάολες μου θέλατε. Μας πήρατε στο λαιμό σας. Τώρα στην ουρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ...ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ...ΑΛΣΟΣ Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλήθεια, αυτοί που ετοιμάζουν τα ψητά, χασάπηδες και ταβερνιάρηδες πλένουν καμμια φορά τα χέρια τους ; εγώ πάντως δεν βλέπω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτούς όλα τα μικρόβια ψοφάνε στο φούρνο. Τσάμπα αντισιπτικά θα ξοδεύουν?

      Διαγραφή
  9. αυριο απεναντι απο το δημαρχειο της θεσσαλονικης εχει κανονιστει ραντεβου για ξυλο βεροιωτες οι εμβολιασμενοι vs ανεμβολιαστοι

    παρακαλω να συμμετεχουν μονο βεροιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το καραγκιοζιλικι κράτησε πολύ !!!!!
    Πηγαίνετε να εμβολιαστείτε οσοι έχετε μυαλό ..αν σας έμεινε έστω λιγο..αυτά που λετε κ ακούμε καθημερινά έξω.."τώρα εισαι 5g, θα σε πιάνει το κινητό με bluetooth, μολύνετε με τον ιό που σας εμβολιασανε-εμας τους ανεβολιαστους, θα πεθάνετε σε 5 χρόνια".κ χίλιες δυο άλλες π@π@ριες..έχετε σπουδάσει ιατροί;; ... Είστε το λιγότερο εγκληματίες κ παράλληλα παρασύρετε κ άλλους ανίδεους..πιο πάτο δεν έχει._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ σπούδασες ιατρός?το εμβόλιο το έκανες και μπράβο σού δεν κινδυνεύεις από τους ανεβολιαστους...έτσι δεν είναι είσαι προστατευμένος αν δεν είναι έτσι τζάμπα το έκανες...τότε το ίδιο είσαι με τους ανεβολιαστους

      Διαγραφή
    2. Γιατροί δεν είμαστε αλλά ακούμε και κάποιους άλλους γιατρούς, εκτός απ' τους "γιατρούς"-λακέδες της κυβέρνησης που βλέπεις εσυ όλη μέρα στα κανάλια, που λένε ότι τα εμβόλια εκτός απ' το ότι δεν προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό είναι κι επικίνδυνα με βραχυπρόθεσμες αλλά και μακροπρόθεσμες παρενέργειες.

      Διαγραφή
    3. ΕΛ.ΠΑ.ΘΡ. οπαδός του HEL.MAC.εισαι,αλλά πώς να μην είσαι όταν έχεις να κάνεις με υπερπατριωταρα και βιολογική υπεριατραρα. Δεν ξέρω αν κάνει κακο το εμβολιο,ξέρω σίγουρα όμως ότι κάνει κακο ο κορωνοιος,με προσωπική εμπειρία. Διχογνωμία θα υπάρχει πάντα ακόμη και το αν είναι μέρα τωρα,ο καθένας με το ποσό τον κόβει πράττει.

      Διαγραφή
  11. Ο εμβολιασμένος αυτός με το όνομα ανώνυμος όνομα δεν έχει ντρέπεται κ γεια το όνομά του γιατί δεν βάζει το όνομα του επάνω κι Άλλωστε για το τι θα κάνει ο καθένας στο σώμα του είναι δικαίωμα του καθενός και δεν θα μου πει καμία κυράτσα και κανένας παλιό μ****** το τι θα κάνω εγώ θέλεις να πας να κάνεις το εμβόλιο κάντο δικαίωμά μου είναι να κάνω εγώ ότι θέλω και θα σε ρωτήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αχ χα χα χα! O "Unknown' λέει ότι ντρέπεται ο "Ανώνυμος" για το όνομα του!!Unknown=Aγνωστος,αν δεν τον γνωρίζεις.
    Ντένη Μαρκορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ