Quantcast

http://picasion.com/

«Ράδης - Χρώματα»: Οι καλύτερες λύσεις για προστασία και ανανέωση της εξωτερικής επιφάνειας των κτηρίων

Βαδίζουμε προς τον χειμώνα και η ανάγκη να προετοιμάσουμε, να προστατέψουμε και να ανανεώσουμε τις εξωτερικές επιφάνειες των κτηρίων μας γίνεται πιο επιτακτική. Τίποτα δεν αναζωογονεί όπως μια αλλαγή στο χρώμα! Στο κατάστημα «Ράδης - Χρώματα» είναι πάντα έτοιμοι να καλύψουν κάθε απαίτηση, προτείνοντας την κατάλληλη λύση, για κάθε χώρο, στην πιο συμφέρουσα τιμή. Τα χρώματα που επιλέγουμε πρέπει να είναι ελκυστικά, να αρέσουν, να εμπνέουν και πάνω απ’ όλα να προστατεύουν. Το Vivecryl eco της Vivechrom είναι 100% οικολογικό ακρυλικό χρώμα εξωτερικών χώρων, κορυφαίας ποιότητας, παντός καιρού, με μεγάλη αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Όπου υπάρχει ανάγκη για προστασία και βελτίωση του εξωτερικού του σπιτιού, το VIVECRYL ECO προσφέρει κορυφαία προστασία, ωραία εμφάνιση και προσωπικότητα στο σπίτι, με σεβασμό στην αρχιτεκτονική και στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο. To VIVECRYL ECO εγγυάται προστασία παντός καιρού και όμορφο αποτέλεσμα!



Το όνομα VIVECRYL ECO σημαίνει εμπιστοσύνη. Είναι εγγύηση για την κορυφαία εξωτερική προστασία του σπιτιού, με υψηλή αντοχή στο χρόνο. Είναι το 100% ακρυλικό χρώμα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες και έχει βάψει εκατομμύρια σπίτια εδώ και σαράντα χρόνια, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό! Προσφέρει ανανέωση, προσδίδει μεγαλύτερη αξία στις κατασκευές και αποτελεί την καλύτερη επένδυση!




Με VIVECRYL ECO τα σπίτια παραμένουν σαν καινούργια,
με χρώματα που αντέχουν θαυμάσια στον χρόνο και στον καιρό - ήλιο, βροχή, χιόνι.

Στο «Ράδης - Χρώματα» θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων για πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις. Ενδεικτικά:

VIVECRYL ELASTIC ECO

Το VIVECRYL ELASTIC ECO είναι οικολογικό ελαστομερές ακρυλικό μονωτικό & χρώμα, για την εξαιρετική στεγάνωση των εξωτερικών τοίχων από την υγρασία. Καλύπτει τέλεια τριχοειδή και μικρορωγμές και παρακολουθεί αποτελεσματικά τις συστολές και διαστολές της επιφάνειας, διατηρώντας την ελαστικότητά του από -20°C έως 80°C.

VIVECRYL SILICONE ECO

Το VIVECRYL SILICONE ECO είναι οικολογικό ακρυλικό χρώμα ματ εξωτερικής χρήσης, με βάση σιλικονούχες ακρυλικές ρητίνες. Είναι ιδανικό για περιοχές με υγρασία και ακραίες καιρικές συνθήκες (βουνό, θάλασσα), αφού συνδυάζει την αδιαβροχοποίηση της επιφάνειας και την ταυτόχρονη διαπνοή της, δίνοντας τη δυνατότητα στους υδρατμούς να διαφύγουν με μεγάλη ευκολία. Συνιστάται ιδιαίτερα για την αναπαλαίωση ιστορικών και διατηρητέων κτιρίων.

VIVECRYL THERMOELASTIC ECO

To VIVECRYL THERMOELASTIC ECO είναι ένα κορυφαίας ποιότητας οικολογικό ακρυλικό, ειδικό θερμοπροστατευτικό & μονωτικό χρώμα εξωτερικών τοίχων. Έχει ειδικές πρώτες ύλες με θερμομονωτικές ιδιότητες, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας χειμώνα –καλοκαίρι. ∆ιατηρεί την ελαστικότητά του από -20°C έως 80°C και καλύπτει τέλεια τριχοειδή και μικρορωγμές, προσφέροντας εξαιρετική στεγάνωση από την υγρασία.

Ανακαλύψτε την εξυπηρέτηση, την ποικιλία και τις τιμές του καταστήματος «Ράδης - Χρώματα»

Σταδίου 15, Βέροια
τηλ.: 23310 22572
mail: veria@xroma-radis.gr
web: www.xroma-radis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ