Quantcast

http://picasion.com/

Η (όχι και τόσο καλή) εμπειρία του Καραμίχου με το Pride

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Pride μαζί με το γιό του (δείτε εδώ). Ο Βεροιώτης ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Ήλιος» και στο παρελθόν έχει ζήσει και εργαστεί και στο Λος Άντζελες, πέρασε από την παρέλαση Υπερηφάνειας, την οποία θέλησε να βιώσει ως εορταστικό γεγονός για την κοινωνική ισότητα, παρέα με το γιό του. Δεν πήγε καλά αυτή η ιδέα. Ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία του στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

«Πήγα με τον μικρό να γιορτάσουμε την ελευθερία των ανθρώπων Ακούσαμε διάφορα... Μου έστειλαν στο Instagram «Ρεζιλίκια»». Κάνεις παρέλαση για να γιορτάσεις την απελευθέρωση. Όταν κάποιοι άνθρωποι επί χρόνια καταπιέζονται, ακόμη καταπιέζονται και οι γυναίκες και οι άνθρωποι, πρέπει να γιορτάζουν το λίγο κομμάτι ελευθερίας που τους ανήκει. Επιτέλους οι άνθρωποι να μάθουμε να αγαπάμε αυτό που μας αρέσει», είπε ο ηθοποιός.

Ενώ συνέχισε, λέγοντας: «Είμαστε στο 2021 και βλέπουμε τα υπέροχα αποτελέσματα από όλες τις μετρήσεις που έχουμε ανά τον κόσμο, ότι παιδιά με δύο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες δεν έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές, η απόδοσή τους είναι εξαιρετική… Οπότε όλη αυτή η θεωρία και ο μύθος που υπήρχε ότι θα χαλάσει η κοινωνία, έχει καταρριφθεί».

Δείτε το video:

 

12 σχόλια:

  1. Οτι ναναι εισαι καραμιχο.
    Πως συνδεεις τον σεξουαλικο προσαναλισμο καποιου, με την μητροτητα και τη πατροτητα ενας διαολος το ξερει.
    Ψευτοπροοδισμος ψευτοκουλτουριαρηδων.
    Πως φατσαμε απο το δικαιωμα καποιου να εχει σεξουαλικο συντροφο ιδιου φυλου ,με το να γινει γονιος ?
    Γιατι πρεπει να κανει παρελασει καποιος που του αρεσει το οθομανικο και το πλακοτετοιο?
    Καντε οτι θελετε με οτι ατομο θελετε μην υποχρεωνετε ομως τους υπολοιπους να αποδεχοντε οτι μπορουν να γινουν γονεις παιδιου ατομα ιδιου φυλου .
    Παρτε σκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην σώσετε και αποδεχτείτε τίποτα δεν αφορά κανέναν. Νομικά να κατοχυρωθούν ισότιμα οι ομογονεικες οικογένειες είναι το θέμα. Εσείς τι πιστευτε μέσα στην άγνοια σας δεν αφορά κανέναν πολιτη.

      Άιντε 2021 φτάσαμε και λένε ακόμα τα αυτονόητα όταν πλεον οι έρευνες που μιλουν για την ανατροφή παιδιων από ομόφυλα ζευγάρια είναι δεκάδες. Φτάνει με το Ελλαδιστάν. Ας γινουμε Ευρωπαϊκό κράτος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς Ευρωπαίος; χαχαχαχαχαχα, τι άλο θα ακούσουμε.

      Διαγραφή
  2. Την καταπίεση ο καραμιχος την βλέπει μόνο στους ανώμαλος. Κουβέντα για την καταπίεση όλων των ανθρώπων από την δικτατορία Μιζοτακη και σια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμπελοφιλοσοφίες από κάποιον που γυρνάει σίριαλ και ταινίες γ' κατηγορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ποιος θα τα φτιάχνει τα παιδιά ρε Καραμιχο αν αρχίσουμε όλοι τις παρελάσεις; Που θα βρουν αυτοί παιδιά να μεγαλώνουν αν δεν υπάρχουμε εμείς οι "ανώμαλοι" που παντρευόμαστε με γυναίκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε Καραμήτρο, συγνώμη Καραμίχο με τις Αμερικανιές σου.
    Για την δημοσιότητα, θέλεις να μας πεις πως είσαι υπεράνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχει λογικό ειρμό η σκέψη του.... Παρακολουθήστε προσεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο κ. Καραμιχο! Πόσο θετικό να υπάρχουν και άνθρωποι από τον τόπο μας που γνωρίζουν και στηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα! Όπως δείχνουν και τα γεματα μίσος και άγνοια σχόλια πιο πανω είναι απαραίτητες φωνές σαν τις δικές σας τώρα περισσοτερο απο ποτε.
    Τα ομόφυλα ζευγάρια και οι ομογονεικες οικογένειες έχουν περιμενει αρκετά για την ίση μεταχείριση τους από τον νόμο.

    Όσο για το ποιοι είναι οι ανώμαλοι έχουν αποφανθεί οι ειδικοί. Και είναι αυτοί που μέσα στην άγνοια τους έχουν τέτοιο μίσος για ανθρώπους διαφορετικου σεξουαλικου προσαντολισμου. Η ομοφοβία αποτελεί ψυχική διαταραχή. Η γνώση την θεραπευει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον πώλο σας να χτυπάμε όλοι κάτω, το φυσιολογικό το επέλεξε η φύση χωρίς την δική μας γνώμη. Απο μυρμήγκια μέχρι ελέφαντες και καρδερίνες μέχρι φίδια, ειναι το αρσενικό και θηλυκό. Η φύση έκανε τόσο ισχυρό ένστικτο το ζευγάρωμα, τον έρωτα, για να συνεχίσει στους αιώνες να υπάρχει. Όλα τα άλλα, ειναι μη φυσιολογικά. Το αν τώρα ο άνθρωπος με την λογική του, θέλει κάτι άλλο που δεν περιέχει εξαναγκασμό, κανείς δεν θα εχει αντίρρηση. Δίκός σου ο πώλος, δικό σου το νινί και σε κανέναν δεν πέφτει λόγος τι θα το κάνεις. Απο αυτο το σημείο μέχρι την υπερηφάνεια που είσαι εκτροπή του φυσιολογικού,υπάρχει απόσταση. Απο την εκτροπή της φύσης, που και αυτή μπερδεύεται καμιά φορά, μέχρι την υιοθεσία παιδιού, πάλι υπάρχει μεγάλη απόσταση. Θες να παντρευτείς τον Μήτσο στο Δημαρχείο; Δικό σου θέμα μόνον και με το καλό να κάνετε και παιδάκια. Επιλέγετε "προϊόν" ετερόφυλων ανθρώπων. Για να τα πείτε ότι ειναι φυσιολογικό δυο μπαμπάδες ή μαμάδες; Μα αφου δεν ειναι. Βαφτίζετε ομοφοβικούς όσους διαφωνούν με αλλαξοπωλιές και θα πρέπει να ντρέπονται. Ειστε με τα καλά σας; Κάντε ότι θέλετε με αξιοπρέπεια αλλά, μακρυά απο το μυαλό του παιδιού μου. Το οτι η ανθρώπινη λογική "δικαιωμάτων", επέτρεψε κάποιους να παντρευτούν το αγαπημένο τους χαλί, τον πολυέλαιο ή τον δονητή τους, δεν κρίβει την ψυχασθένεια. Ούτε του άλλου που έχρισε κληρονόμο της περιουσίας του τον γάτο του. Ανθρώπινες εκτροπές και παραφυλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ