Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης από πρόεδρος της ΕΠΟ

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ καταθέτει ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος πήγε το πρωί της Τετάρτης από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδί κι ενημέρωσε τους συμβούλους της ΕΠΟ για την απόφασή του. Λίγους μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να παραμείνει στην Αθήνα, ούτε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, καθώς θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση του, μέσω γραπτής δήλωσης.

Οι λόγοι της απόφασης

Οι λόγοι που ώθησαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη στη συγκεκριμένη απόφαση δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικειοθελής αποχώρησή του από την ΕΠΟ δεν συνδέεται με την υπόθεση του Άρη και της αφαίρεσης των έξι βαθμών. 

Ο ίδιος ο Θοδωρής Ζαγοράκης εμφανίζεται να θεωρεί πως έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει απέναντι στην κυβέρνηση που τον επέλεξε ως πρόεδρο κοινής αποδοχής, με την ολιστική μελέτη. Πληροφορίες φέρουν τον κ. Ζαγοράκη να θεωρεί ότι αντελήφθη -έπειτα από πέντε μήνες στην προεδρία της ΕΠΟ- πως δεν μπορεί να διοικήσει, έτσι όπως αυτός είχε στο μυαλό του και βάσει όσων είχαν δεσμευτεί απέναντι του οι Big4.

Ετσι το πρωί της Τετάρτης, 8 Σεπτεμβρίου ο Θοδωρής Ζαγοράκης παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΟ μόλις 165 μέρες (27 Μαρτίου) μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να τον επιλέξει ως πρόσωπο κοινής αποδοχής.

13 σχόλια:

  1. Ε.Π.Ο. Ελληνικός Ποδοσφαιρικός Οχετός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανεις δεν θα μάθει εάν τον ανάγκασε κάποιος να το κάνει αυτό ... Με αυτα και με αυτά δεν πρόκειται ποτε να φτιάξουμε ποδοσφαιρο στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψιλικατζης ο Μελισσανίδης,αδιάφορος ο Σαββίδης, διπρόσωπος ο Αλαφούζος αντίπαλος τους ο Μαρινάκης της πρώην παράγκας και ένας Καρυπίδης που προσπαθεί να "τρουπωση". Αυτή είναι η ΕΠΟ του του ότι μας συμφέρει κάνουμε ενάντια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο,και έτσι ένας όντως άξιος τους τα βροντηξε και έφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν μια αστοχία η επιλογή του για τέτοια θέση, όταν δεν διαθέτεις μόρφωση και εξειδίκευση σε διοίκηση, σε οικονομία και σε πολλά άλλα θέματα είσαι ανεπαρκής ..... το να κλωτσάς την μπάλα μόνο αριστοτεχνικά είναι πολύ λίγο να σταθείς και να αποδόσεις σε υπεύθυνη θέση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ χρειάζεται εξειδίκευση σε διοίκηση,οικονομία κτλ,καλό εγώ ξέρω ένα ωραίο με τον Τοτό που έγινε πρόεδρος στην ΕΠΟ ακούγοντας μόνο τους νόνους του ποδοσφαίρου. Τα χάλια και την αλήθεια αν θες να δεις άνοιξε την ΤV τώρα.

      Διαγραφή
  5. Βρωμιάρηδες ΠΑΟ και ΑΕ Κων/πόλης διώξατε ότι πιο αξιόλογο είχατε δημιουργήσει σαν αθλητικά σωματεία,με το έμμισθο από το ΟΡΕΝ εμετικό SDNA μπροστά ξεφτιλησατε καιρό τώρα τον Ζαγοράκη που δεν σας ανέχτηκε άλλο, ντροπή άγνωστη λέξη για σας τους ελάχιστους καταφέρατε να κάνετε την παράγκα των γαυρων να μοιάζει παιδική χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ομάδα είσαι ρε φίλε εσύ;;;δεν πιστεύω να σαι ολυμπιακάρης;;;;άκου η παράγκα των γαύρων παιδική χαρά..τι πίνεις και δεν μας δίνεις;;;
      AEK ΠΑΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

      Διαγραφή
    2. Νεράκι,σίγουρα όχι αυτό που σου δίνουν να πιεις και σε κάνανε όπως θέλανε ΟΥΟΥΟΥΟΥΓΚΑΤΟΥΓΚΟΥ.

      Διαγραφή
  6. Το ποδόσφαιρο, ισως ειναι το πλέον ενδεικτικό κομμάτι της κοινωνίας μας, σε σχέση με τον τρόπο και τα πρόσωπα που διοικούν. Όταν λοιπόν έρχονται απο εξω διαιτητές για να παίξουν σε παιχνίδια εδώ, τι άλλο να πεις; Μνημόνια χίλια χρόνια. Πάτημα στο σβέρκο άλλα χίλια. Κι επιδή λίγα ξέρω απο μπάλα. Πηγαίνουν Ελληνες διαιτητές στη Γερμανία, στο Βέλγιο για να παίξουν εκει παιχνίδια; Φαντάζομαι οτι ειναι αδύνατον να πει τους πραγματικούς λόγους παραίτησής του ο Ζαγοράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως άμα δείτε τους ιδιοκτήτες και των 5 πρώτων ομάδων θα συμπεράνετε ότι η Ελλάδα, και σε αυτό, ψώνισε από σβέρκο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζαγορακη λιγα ειπες και μαλιστα μπορω να πω επιλεκτικα. Η σαπιλα δεν ειναι μονο σε αυτα που ειπες αλλα ξεκινα απο χαμηλα και φθανει εκει με ευθυνη των Κυβερνησεων και του "ευλογημενου" μαυρου χρηματος. Κατι ανεφερες για τον Γεραπετριτη. Δηλαδη τι περιμενες;;; να αντιδρασει παραυτα και να θιξει τον κολλητο του ΠΘ και τον διορισμενο Αυγενακη απο την χονδρη ΠΑΕ;;;; Αχ Ζαγορακη τοσα χρονια στην Ευρωβουλη δεν καταλαβες τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήμαρχος χωρίς πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο μπορεί να διοικήσει;Δεν μπορεί!Πώς θα μπορούσε ο Ζαγοράκης να διοικήσει την ΕΠΟ μην έχοντας ούτε ένα μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής,δλδ του ΔΣ,δικό του.Για όσους δεν γνωρίζουν ο Ζαγοράκης εκλέχτηκε πρόεδρος με 64 ψήφους επί 66 ψηφισάντων,δεύτερος υποψήφιος δεν υπήρχε.Όμως κανείς δικός του δεν εκλέχθηκε στην ΕΕ ( Χαριστέας,Καφές κλπ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζαγορακη πηγες και εσυ με καλη διαθεση οτι θα σε στηριξει το κατεστημενο, οπως ο Αλεξης Τσιπρας. που να ξερετε ποσο βαθεια ειναι οι ριζες της διαπλοκης, που να ξερετε που οι απλοχερηδες ειναι ποτισμενοι με πρασινο και μπλε χρωμα και ειναι διαχρονικο, Αυτη η χωρα θελει εκατονταδες Τσιπρες και Ζαγορακηδες και με πλατη την κοινωνια οχι αυτη του ΕΓΩ αλλα κοινωνια του ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ