Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μακροχώρι Vs Bέροια: Ένα ντέρμπυ από τα παλιά

Tου Βασίλη Αλαμπορινού
Χθες, Τετάρτη απόγευμα, επισκεφθήκαμε το γήπεδο του Μακροχωρίου για να παρακολουθήσουμε από κοντά το ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Βέροιας των κάτω των 15 ετών. Ο καιρός ήταν ξεκάθαρα ποδοσφαιρικός, με συννεφιά και με κατάλληλη θερμοκρασία. Οι λιγοστοί φίλαθλοι που παραβρέθηκαν, απόλαυσαν ένα πολύ ωραίο θέαμα, με πιτσιρικάδες οι οποίοι από εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές, σε 2-3 χρόνια το πολύ θα είναι κι αυτοί έτοιμοι.

Καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας του Μακροχωρίου και τους ανθρώπους της, καθώς και ο αγωνιστικός αλλά και ο περιβάλλον χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έτσι, στο γήπεδο αυτό μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο! Έτσι κι έγινε χτες!

Είδα 2 ομάδες να προσπαθούν πραγματικά να ξεδιπλώσουν το ποδόσφαιρο, να βγάζουν συνδυασμούς κι αυτοματισμούς.... Και αν και χωρίς γκολ, το φιλικό ήταν θαυμάσιο, με ποδοσφαιρική ποιότητα. Ειδικότερα, οι πιτσιρικάδες της Βέροιας, μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν, προσπαθώντας να εφαρμόσουν αυτό που έχουν διδαχθεί στις προπονήσεις.

Η συγκίνηση που νιώθει κάποιος ποδοσφαιρόφιλος βλέποντας αυτούς τους αγώνες, είναι μεγάλη. Είδα και παιδιά που συνεργάστηκα μαζί τους και πλέον βρίσκονται στο ρόστερ του Μακροχωρίου.... Είδα και τους μπέμπηδες της Βέροιας που με περίσσιο πάθος και αγωνιστικότητα ξεδίπλωσαν τα χαρίσματά τους όπως και την ποιότητα του χαρακτήρα τους.

Εμείς από την πλευρά μας ενθουσιαστήκαμε παρακολουθώντας αυτόν τον αγώνα, σποτάραμε και 2-3 παίκτες που ευτυχώς οι πληροφορίες ήταν σωστές κι άξιζε να δουλέψει το μάτι μας και γενικά μείναμε καταευχαριστημένοι από την επίσκεψη αυτή. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα του Μακροχωρίου, να εδραιώσουν την σημαντική προσπάθεια που κάνουν με όσο το δυνατόν πιο γερές βάσεις.

Στον προσωπικό μου φίλο και προπονητή της Κ15 της Βέροιας Αντώνη Παπατζίκο, να δώσω συγχαρητήρια για την τόσο όμορφη αν και πρώιμη παρουσία της ομάδας του και να ευχηθώ να έχουν όλα τα παιδιά υγεία.

3 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια στον Εξερετικο προπονητή και άνθρωπο Αντώνη Παπατζικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά πολλή ποδοσφαιρική ποιότητα, από τους νεαρούς ποδοσφαιριστες,στο συγκεκριμένο παιχνίδι,ποιότητα που δεν βλέπεις ούτε στην 1 Εθνική κατηγορία των τυχαρπαστων αλλοεθνων μισθοφορων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ