Quantcast

http://picasion.com/

Επιτέλους! Ήρθε Λούνα-Πάρκ στη Βέροια - Δείτε που βρίσκεται και αποκλειστικές εικόνες

Μπαλαρίνα, συγκρουόμενα, ταψί, καρουζέλ, μύλος, σφυρί και πολλές εκπλήξεις
Λούνα-Παρκ: Ένα όνειρο για μικρά και μεγάλα παιδιά, που θέλουν να ζήσουν όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές. Ένας πολυχώρος που όλοι αγαπήσαμε και ανυπομονούσαμε τόσα χρόνια να έρθει στη Βέροια για να το ζήσουμε από κοντά. Και αυτή η στιγμή επιτέλους έφτασε! Ναι, είναι γεγονός... Το Λούνα-Παρκ ήρθε στην πόλη μας και ανοίγει σε λίγες ημέρες.

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, ένα όμορφο και ασφαλές πάρκο, ανοίγει τις πύλες του και μας προσκαλεί να το γνωρίσουμε από κοντά. 

Βρίσκεται στη Νέα Περιφερειακή Οδό (ακριβώς απέναντι από το Super Market Βασιλόπουλος και την αντιπροσωπεία της OPEL). Θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 5 το απόγευμα και Σάββατο-Κυριακή από το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Πάντα με πιστή εφαρμογή όλων των υγειονομικών κανόνων και κρατώντας τις σωστές αποστάσεις ασφαλείας. 

Πληθώρα παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες! Αξίζει να σημειωθεί πως οι τιμές θα είναι ιδιαίτερα προσιτές για τον κόσμο, ενώ θα υπάρχουν διαγωνισμοί με δώρα και πολλές εκπλήξεις. Πραγματικά, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα Λούνα-Πάρκ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Φύγαμε για Λούνα-Παρκ; 

Ο veriotis.gr σας παρουσιάζει ορισμένες φωτογραφίες από τις πυρετώδεις εργασίες που γίνονται καθημερινά, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την Παρασκευή. 


















1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα σας! Εκτιμώ ότι θα είναι προσωρινό εκεί και όχι μόνιμο? Θα ήταν ευτύχημα να ήταν μόνιμο!!! Είναι έτσι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ