Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κεραυνούς εξαπέλυσε η Vafita ενάντια στην Tούνη - Τι έγραψε στα Insta-stories

Η ψυχρή διαμάχη ανάμεσα στις δύο influencer, είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, και αποδεικνύεται σε αρκετό από το υλικό που ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στα social media. Παρόμοιο σκηνικό, συνέβη και στα χθεσινά stories, καθώς η Ιωάννα Τούνη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μιλήσει για κάποια δικά της θέματα και την αντιμετώπιση που δέχεται από τον κόσμο, συγκινήθηκε και άρχισε να κλαίει. Η Bεροιώτισσα καλλονή, που μόλις έκλεισε τα 30, δεν έχασε χρόνο και σχολίασε αμέσως τα βίντεο της Ιωάννας στα δικά της Instagram stories, δηλώνοντας, «είναι ακόμα πιο άσχημη όταν κλαίει» και πως «σας αρέσει τόσο πολύ να κάνετε τις καημένες» συγκρίνοντας την με ανάλογα περιστατικά άλλων προσώπων.

Ακόμα, το επόμενο story της Αθηνάς, άναψε ακόμα περισσότερες φωτιές, αφήνοντας το κοινό της στα social media και την φαντασία τους να λειτουργήσει, για το ερωτικό αυτό τρίγωνο της showbiz, αφήνοντας ένα αίνιγμα: «Ποιος γνωστός παρουσιαστής, τα είχε με άλλο γνωστό παρουσιαστή ο οποίος τώρα είναι εργοδότης του πρώτου και της γκόμενας του;»

Δείτε τι έγραψε στα Insta-stories και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και σχολίων:






5 σχόλια:

  1. Τέτοιες ειδήσεις θέλουμε, βεροιωτη! Καυτά κοινωνικά θέματα, από άτομα με κύρος. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά τι έγινε , δεν ήμασταν έτσι (η ήμασταν) ? @#μώ τα social media μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαφιτα προσπαθείς ακόμα να γίνεις διάσημη ; Καλή ευκαιρία η τουνη ε;
    Εσύ μην κλαις για την κατάντια σου. Γέλα ειρωνικά. γελοία. Είστε ίδια κατηγορία εξωτερικά, αυτή απλά φαίνεται καλοψυχη. Ο ανταγωνισμός μεταξύ σας για τα επαγγελματικά, είναι δικό σας θέμα 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεργιωτη αν ξανασχοληθείς με την κυρία είσαι κ εσυ ίδιος.
    Ντροπή .. να εξευτελίζουμε κ να ρεζιλευουμε τους συνανθρώπους μας.
    Είμαστε όλοι συνένοχοι.. ακόμη κ εμείς που μπαίνουμε κ διαβάζουμε τόσο ντροπιαστικά στορις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουναρα δεν θα γίνεις ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ