Quantcast

http://picasion.com/

Ο Καραμίχος στο Athens Pride 2021 - Διαδήλωσε υπέρ της ισότητας

Δείτε τι έγινε στην παρέλαση υπερηφάνειας
Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με χρώμα και με μηνύματα κατά των διακρίσεων και υπέρ της ισότητας, στο πλαίσιο της παρέλασης υπερηφάνειας του Athens Pride 2021. Πλήθος κόσμου, κάθε ηλικίας, βρέθηκε στην πρωτεύουσα το απόγευμα του Σαββάτου, προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή του σε κάθε μορφής διακρίσεις σε βάρος των μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. «Αυτό που μας ενώνει» ήταν το κεντρικό σύνθημα της φετινής παρέλασης υπερηφάνειας, ενώ η φετινή εκδήλωση ήταν προσαρμοσμένη στην εποχή της πανδημίας. 

Ανάμεσα στους χιλιάδες συμμετέχοντες ήταν και ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γοητευτικός Βεροιώτης ηθοποιός βρέθηκε στο Σύνταγμα και βροντοφώναξε υπέρ των ελεύθερων δικαιωμάτων των ανθρώπων.

«Το Pride είναι γιορτή, είναι διεκδίκηση, είναι μνήμη», ανέφεραν οι διοργανωτές και πολλοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και βγήκαν στους δρόμους. «Στην αγάπη δεν υπάρχουν στερεότυπα», «Ισότητα τώρα, ισότητα για όλ@», «Come out, be proud», «Go Go for love», «Μην αλλάξεις κανέναν» και «Ο έρωτας είναι ανίκητος», ήταν μερικά από τα μηνύματα στα πλακάτ που κρατούσαν οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην παρέλαση υπερηφάνειας.

Δείτε τι έγινε στο Athens Pride 2021 - Πηγή Φώτο Eurokinissi:






















18 σχόλια:

  1. μακαρι να γινοταν και στην βεροια gay pride

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει τόσους πολλούς λες ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω πολλά νέα παιδιά και θλίβομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς παλι βλέπουμε πολλα νέα παιδια και χαιρόμαστε και βλέπουμε ελπίδα για το μέλλον! Ευτυχώς εσείς ως γενιά φευγετε σιγά σιγά και έτσι θα προχωρησουν και τα ανθρώπινα δικαιώματα!

      Διαγραφή
  4. Όλοι είμαστε ελεύθεροι και υπεύθυνοι για το σώμα και την σεξουαλικότητα μας οι ΛΟΑΤΚΙ γιατί διαχωρίζονται από τους υπόλοιπους μόνοι τους. Υπερήφανος ΛΟΑΤΚΙ, στρέιτ,πατριώτης,αριστερός, φασίστας κτλ. Ανήκουμε στο ανθρώπινο είδος όλοι και όλοι είμαστε περήφανοι γι'αυτο και ότι πρεσβεύουμε,απλά χωρίς διαχωρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει η τάνα κα κριφτει και η χαρά δεν την αφήνει.
      Ξεχώρισε τον αριστερό απο τον φασίστα. "στρέιτ,πατριώτης,αριστερός, φασίστας κτλ". Ωραίοςςςς.

      Διαγραφή
    2. Δεν το πρόσεξα διορθώνω αν και το κτλ το συμπεριλαμβάνει"ΛΟΑΤΚΙ, στρέιτ, πατριώτης,αριστερός, δεξιός,φασίστας είτε αριστερός είτε δεξιός, δοσίλογος, κρυφή φασισμ με φιλελε μπουργκα κτλ".Γράφω στο μοτίβο σου,πρέπει να σε συμπεριέλαβα.

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ Ή ΜΗ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ... ΜΑΣΚΕΣ...ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ...ΤΟΤΕ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για αυτό ακολούθησε ο σεισμός! Η φύση δεν άντεξε τα παραφυσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη διαφήμιση, το γυμνό και η σεξουαλικότητα είναι άσχετα, εκτός αν πρόκειται για διαφήμιση μπουρδέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να έχεις γιο, να είναι αδερφή και να είσαι περήφανος, τι άλλο θα ακούσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρέλασαν όλοι οι κομπλεξικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δυστυχώς έφαγα πριν δω τις φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχει καρναβάλι τον Σεπτέμβριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμείς είμαστε περίφανοι που μας αρέσουν οι μπάμιες και ο αρακάς. Να πω για την κατάντια της γειτονιάς; Ε λοιπόν ο Γιώργος πάει και ερχεται με μια Κέλη και η Αφροδίτη χεράκι χεράκι με τον Στέφανο. Τι να πεις με αυτους τους οπισθοδρομικούς; Τους παλιομοδήτες; Ετσι θα πάμε μπροστά; Και άκουσον άκουσον. Θέλουν να παντρευτούν κιόλας. Ημαρτον. Πρέπει να απαγορευτούν κάτι τέτοια ομοφοβικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ