Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καμπάνα» σε ιδιοκτήτη και πελάτες καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στην Ημαθία

Πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στην Ημαθία, για μη τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έκαναν οι Αστυνομικοί την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 στο
κατάστημα, εντοπίστηκε να εξυπηρετεί στον εσωτερικό του χώρο δύο πελάτες χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι Αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και επέβαλαν στον ιδιοκτήτη του καφέ -μπαρ πρόστιμο 2.000 ευρώ, καθώς και επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, ενώ στους πελάτες επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον καθένα.

Επιπλέον, σε άλλους ελέγχους που πραγματοποίησε η Αστυνομία την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, εντοπίστηκε 1 οδηγός λεωφορείου που δεν φορούσε μάσκα και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 150 ευρώ και 1 πελάτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν φορούσε μάσκα και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ