Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον Γ.Γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ο Νεστορόπουλος - Νέα δεδομένα για το αρδευτικό δίκτυο

Τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ Τροφίμων Δημήτρη Παπαγιαννίδη επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου ο Απόστολος Νεστορόπουλος. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος βρέθηκε στο υπουργείο για το θέμα του αρδευτικού δικτύου των αγροκτημάτων Νησελουδίου - Πρασινάδας - Πλατάνου - Κλειδίου, το οποίο είναι βαλτωμένο από το 2017 (που ολοκληρώθηκε το δίκτυο) πλην όμως, λόγω αστοχίας της μελέτης, δεν κατασκευάστηκαν τα δύο αντλιοστάσια.

Τελικά αποφασίστηκε η διάλυση της αρχικής σύμβασης του έργου και στη συνέχεια η επαναδημοπράτηση των δυο αντλιοστασίων. 

«Φοβερή γραφειοκρατία, η οποία επιδεινώθηκε και λόγω covid-19. Ας ελπίσουμε ότι οι διαδικασίες που δρομολογήθηκαν σήμερα να ολοκληρωθούν σύντομα και να παραδοθεί ένα έργο τόσο σημαντικό για τους αγρότες της περιοχής» τόνισε σε δήλωσή του ο Απόστολος Νεστορόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Αποστόλη αν δεν είχαμε και εσένα τι θα γινόταν η Ημαθία...Αντί και υποψήφιος Δήμαρχο Βέροιας έτσι άκουσα η Αντιπεριφερειαρχη. Ξέρεις εσύ σβηνε κλήσεις κάνε λίστες.. παλιά μου τέχνη κοσκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ